https://www.unyegundemhaber.com/

ORDULU PERİHAN ŞİŞMAN’DAN ABİSİNE BÖBREK BAĞIŞI

İstanbul Silivri’de 3 ay önce böbrek yetmezliği teşhisi koyulan şahsa kardeşinin yaptığı fedakarlık alkış aldı.

Böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören ve Ordu Gölköy İlçesi Çetilli Mahallesi’nden olan İsa Şişman (42), Kardeşi Perihan Şişman (40), böbreğini bağışladı. İsa Şişman, Kardeşime teşekkür ederek, “Dokular uyunca kardeşim hiç düşünmeden böbreğini bana vermeyi kabul etti” dedi.

İstanbul Silivri’de böbrek yetmezliği nedeniyle tedavisi gören İsa Şişman’a Kardeşi Perihan Şişman, böbreğini bağışladı. Şişman, “Artık böbrek naklinden başka çare kalmamıştı.

Dokular uyunca kardeşim Perihan Şişman, hiç düşünmeden böbreğini bana vermeyi kabul etti. Kardeşim Perihan Şişman’a çok teşekkür ediyorum. Bunun mutluluğu anlatılamaz. Çünkü bunun için kelimeler yok. Artık hayatımı rahatça planlayacağım için çok mutluyum” diye konuştu.

“AĞABEYİMİN MUTLULUĞU”

Perihan Şişman, ise, “İsa Sişman, ağabeyim için böyle bir ihtiyaç doğunca gerekli dokular alındı, tetkikler yapıldı. Böbreğimin uyduğu ortaya çıkınca hiç düşünmeden vermek istedim.

Ağabeyimin artık sıkıntısız bir hayat yaşamasını istiyorum. İnşallah uzun ve sağlıklı bir ömür onu bekliyor. Ben yaşadıkça, her zaman onun yanındayım” şeklinde konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir