https://www.unyegundemhaber.com/

KIZILAYLI GENÇLERDEN ANLAMLI ÇALIŞMA!

KIZILAYLI GENÇLERDEN ANLAMLI ÇALIŞMA!

Türk Kızılayı Ünye Şubesi Gençlik Kolları, Ünyeli hayırsever iş adamı Abdullah Uysal tarafından 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü Münasebeti ile sokak hayvanlarına ulaştırılmak üzere bağışladıkları mama ve yiyecekleri sokak hayvanlarına ulaştırdı.

4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü Münasebeti ile sokak hayvanlarına  ulaştırmaları için Türk Kızılayı Ünye Genç kızılaya mama ve yiyecek  bağışında bulundu. Bunun üzerine harekete geçen Türk Kızılayı Ünye Şubesi Gençlik Kolları, gönüllüleri ile birlikte bağışlanan mamaları Ünye’nin çeşitli bölgelerindeki sokak hayvanlarına ulaştırdı.

Gençlik Kolları Başkanı Hakan Küçük,  Ünye Kızılay Gençlik Kolları olarak, bu yolda, bu hizmete gönül vermiş tüm arkadaşlarımız ile birlikte çok güzel bir etkinliği gerçekleştirdik. Ekibimiz ile birlikte, bağışlanan mamaları sokak hayvanlarına ulaştırdık. Böyle güzel işlerde  buluşmak bizler için çok gurur verici. Biz Kızılay gençlik Kolları olarak tüm barışçılarımıza teşekkür ediyoruz.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir