https://www.unyegundemhaber.com/

KONFORLU VE ÖMÜRLÜK YOLLAR

KONFORLU VE ÖMÜRLÜK YOLLAR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 5 YILDA 19 İLÇEDE 165 BİN METREKÜP TAŞ DUVAR ÇALIŞMASI YAPARAK ASFALT VE BETON YOLLARI KORUMA ALTINA ALDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yolların ömrünü uzatmak, halkın konforlu ve güvenli bir şekilde yolculuk etmesini sağlamak amacıyla yaptığı asfalt ve beton yolları duvar imalatları ile koruma altına alıyor.

Ordu ilinin zor coğrafi şartlarına rağmen en uzak mahallelerine kadar ulaşım hizmeti götüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, dik ve engebeli olan arazi şartlarının olduğu bölgelerde, özellikle yağışlı havalarda oluşabilecek toprak kaymalarının ulaşım hizmetlerini aksatmaması için yolların kenarlarına taş duvar ve betonarme duvarlar inşa etti.  Bu kapsamda 19 ilçede, 5 yılda 165 bin metreküp taş duvar çalışması yapıldı.

Yapılan çalışmalarla Büyükşehir Belediyesinin yolların ömrünü uzatan hizmetleri de hayata geçirdiğini belirten vatandaşlar, “Yapılan yolların konforunun yanı sıra, kale gibi duvarlar ile koruma altına alınması memnuniyetimizi artırıyor. Tüm bu çalışmalardan dolayı, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE DEPREM TATBİKATI

ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE DEPREM TATBİKATI Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, afet ve acil durumlarda görevli ekiplerdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir