https://www.unyegundemhaber.com/

KÜÇÜK DEV ADAMLAR ŞAMPİYONU ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ

Ordu’da düzenlenen Küçük Dev Adamlar U-12 Lig’inde Ünye Futbol Kulübü şampiyon oldu.

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile İl Futbol Temsilciliği tarafından düzenlenen ve tek devreli lig usulüne göre oynanan turnuvada karşılaştığı rakiplerinin hepsini yenerek büyük bir başarıya imza atan mavi-siyahlı küçük yıldızlar mutlu sona ulaştı. Turnuvada Ordu Galataspor ikinci olurken Orduspor 1967 takımı ise üçüncü oldu.

Ordu 19 Eylül Stadyum’unda oynayan ve 15 Temmuz’da başlayan müsabakalarda karşı karşıya geldikleri Orduspor 1967 takımını 4-0, Ordu Demirspor’u 6-1, Ordu Galataspor’u 7-2 , Fatsa Anadoluspor’u 7-0, Korganspor’u 4-0, Ordu Gençlikspor’u 10-1 ve Ordu Kayaspor’u 5-0 mağlup etmeyi başaran mavi-siyahlılar düzenlenen tören ile kupa ve madalyalarını aldılar.

19 Eylül Stadyumu’nda düzenlenen törene Ordu ASKF Başkanı Metin KIR, İl Spor Müdürü Mustafa GENÇ, İl Hakem Kurulu Başkanı Kahraman MİNNET, ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin ALKAN, İl Futbol Temsilcisi Ali Osman OSMA, Orduspor ve Beşiktaş’ın eski kalecilerinden Metin AKÇEVRE katılırken şampiyon takıma madalyalarını Metin AKÇEVRE takdim etti. Kupasını ise İl Futbol Temsilcisi Ali Osman OSMA’nın elinden aldılar.

Kupa ve madalya töreninde Ünye Futbol Kulübü velileri de çocuklarını yalnız bırakmazken, şampiyonluğa adını yazdıran U-12 takımının antrenörü Aykut KAYGUSUZ açıklamalarında; “Devam eden bir pandemi süreci içerisinde antrenmanlarımızı mümkün olduğunca yapmaya çalışsakta uzun zaman sonra çocuklarımıza maç yapma imkanı sağlayan tüm yetkililere teşekkür etmek istiyorum. Turnuva süreci boyunca çocuklarımız ve bizler yoğun ve tempolu bir süreç geçirdik. Sonucunda iyi mücadelemizi ve güzel futbolumuzu şampiyonlukla taçlandırdık. Biz her zaman farklı illerde bu tarz turnuvalara katılarak çocuklarımızın futbol gelişimlerine katkı sağlamaya çalıştık. Açıkçası bu turnuvada bunun meyvelerini topladık diyebilirim. İmkanlar oluşturulduğu sürece Ünye’nin futbolunu Ünye’nin çocukları kurtaracaktır. Beklentimiz önümüzdeki yıllarda böyle başarılı ekiplerimizin çok daha iyi yerlere gelmesi. Son olarak öncelikle çocuklarımı şampiyonluklarından ötürü kutluyor, kulübümüz yönetim kurulumuza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk ise U-12 takımın göstermiş olduğu başarıdan dolayı gurur duyduklarını belirterek açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Futbol okulumuzda küçük yaşta eğitim vererek kulübümüze dahil edip lisans çıkardığımız ve bugünlere getirdiğimiz çocuklarımızla şampiyonluk yaşamak çok güzel bir duygu. Amatör bir futbol altyapı kulübü olarak hep söylediğimiz gibi amacımız çocuklarımıza iyi bir futbol eğitimi verebilmek. Bunu yaparken öğretilenlerin sahada güzel bir futbol sergilenmesi ile birlikte elde edilen başarılar da bizleri tabi ki mutlu ediyor. Bizler daha önce Antalya, İzmir, Trabzon ve Samsun gibi şehirlerde turnuvalara katılarak çocuklarımızın futbol gelişimlerine katkı sağlamaya çalışmıştık. Ordu’da düzenlenen turnuvada ise adeta tüm elde edilen yetileri sergilediğimiz bir ortam oldu diyebilirim. Bu anlamda 19 Eylül Stadyum’unda böyle güzel bir turnuva düzenleyen Ordu Askf Başkanı Metin Kır’a, İl Spor Müdürü’müz Mustafa Genç’e, İl Futbol Temsilcisi Ali Osman Osma’ya ve İl Hakem Kurulu Başkanı Kahraman Minnet’e Ünye Futbol Kulübü adına teşekkür ediyorum.

Ayrıca bir teşekkür de kulübümüz yönetim kurulu üyelerimize ve değerli velilerimize etmek istiyorum. Çünkü hem Samsun’da hem de Ordu’da aynı anda iki turnuvaya birden katılıyoruz. Bu gidiş ve gelişler tabi ki kolay olmuyor. Biz kendi yağında kavrulan bir kulüp olarak böyle organizasyonlara maddi ve manevi fedakarlıklar yaparak geliyoruz. Çocuklarımızı bir kez daha tebrik ederken her zaman yanımızda olan Ünye’mizin değerli basınına da şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir