https://www.unyegundemhaber.com/

KÜLTÜR GEZİSİ ÖDÜLÜ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

KÜLTÜR GEZİSİ ÖDÜLÜ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

“MÜNAKAŞA DEĞİL MÜNAZARA” YARIŞMASI SONRASI GEZİ ÖDÜLÜ KAZANAN GRUP, ÜÇ GÜNLÜK GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ GEZİSİNDEN MUTLU DÖNDÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “Münakaşa Değil Münazara” isimli liselerarası münazara yarışması sonrası gezi ödülü kazanan jüri üyeleri, yürütme kurulu üyeleri ve finale kalan takımların danışman öğretmenleri için Güneydoğu Anadolu Bölgesi gezisi gerçekleştirildi.

Haziran ayında gerçekleşen ve Çaybaşı Şehit Çetin Ak Anadolu Lisesi’nin galibiyetiyle sonuçlanan yarışma sonrası gezi ödülü kazanan grup, Kasım ayının ilk haftasında üç günlük Gaziantep, Şanlıurfa ve Mardin illerine düzenlenen gezi programı ile ödülün tadını doyasıya yaşadı.

YARIŞMANIN GALİBİ ÇAYBAŞI OLMUŞTU

Kurum ve kuruluşlarla yaptığı iş birliği çalışmaları ile Ordu’da çeşitli etkinliklerin hayata geçirilmesine öncülük eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin kendine güven duygusunun gelişmesi, kendilerini daha rahat ifade edebilmeleri, farklı görüşleri bir arada yaşatabilme, kanıtlar ve bilgiler yoluyla mantık yürüterek fikirlerini savunmalarına katkıda bulunmak amacıyla Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile “Münakaşa Değil Münazara” yarışması gerçekleştirmişti. Haziran ayında final heyecanı yaşanan yarışmada gülen taraf Çaybaşı Şehit Çetin Ak Anadolu Lisesi olmuştu.

Yoğun katılımla gerçekleşen finalde Çaybaşı Şehit Çetin Ak Anadolu Lisesi ve Altınordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Ordu İlinde Alternatif Tarım Ürünleri Çeşitliliğine Daha Çok Önem Verilmelidir” tezi ve anti tezi ile düşüncelerini savunmuş, takımların düşüncelerini ortaya koymasının ardından alanında uzman jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucunda birinciliği Çaybaşı Şehit Çetin Ak Anadolu Lisesi takımı kazanmıştı.

TAKIMLAR ÇEŞİTLİ ÖDÜLLER KAZANMIŞTI

Yarışma sonucunda dereceye giren takımlar çeşitli ödüller kazanmıştı. 1’inci olan Çaybaşı Şehit Çetin Ak Anadolu Lisesi takımı öğrencilerine 6 bin TL para ödülü (her öğrenciye 2 bin TL), okula dizüstü bilgisayar, danışman öğretmene 3 günlük kültür gezisi; 2’inci olan Altınordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı öğrencilerine 4 bin 500 TL para ödülü (her öğrenciye 1.500 TL), okula dizüstü bilgisayar, danışman öğretmene 3 günlük kültür gezisi ve 3’üncü olan iki takım Fatsa Anadolu Lisesi ve Ulubey Anadolu Lisesi takımlarının öğrencilerine ise 3 bin TL para ödülü (her öğrenciye bin TL), okula dizüstü bilgisayar, danışman öğretmene 3 günlük kültür gezisi verilmişti.  

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir