https://www.unyegundemhaber.com/

KUMRU’NUN MAHALLELERİ BETONLA BULUŞUYOR

KUMRU’NUN MAHALLELERİ BETONLA BULUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru ilçesinin nüfus yoğunluğu fazla olan bir mahalle yolunu daha betonla buluşturmak için çalışma başlattı. Yol çalışmalarına vatandaşların da gönüllü olarak destek vermesi dikkat çekti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahalle ve grup yollarında sürdürdüğü asfalt seferberliğine ek olarak arazi ve iklim şartlarına göre beton yol çalışmalarına da ağırlık veriyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerce devam eden çalışmalar aralıksız bir şekilde ilerliyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in büyük önem verdiği ulaşım seferberliği çerçevesinde mahalle ve grup yolları standartları yüksek bir ulaşıma kavuşuyor.

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, il genelinde sürdürülen ulaşım çalışmaları kapsamında Kumru ilçesinin Yukarıdamlalı mahallesinde beton yol çalışması başlattıklarını bildirdi.

YUKARIDAMLALI YOLU BETONLA BULUŞUYOR

Yol çalışmalarına vatandaşların da gönüllü destek verdiğini ifade eden Başkan Güler, “Vatandaşlarımızla birlikte el ele gönül gönüle hizmetlerimizi sahaya yansıtıyoruz. Belirlediğimiz program çerçevesinde sorunlara kalıcı çözüm üretmek için var gücümüzle sahadayız. Bu kapsamda Kumru ilçemize bağlı Yukarıdamlalı Kuzbahçe mevkiinde 2.5 km uzunluğunda beton yol çalışması başlattık. Ekiplerimizin bölgedeki mesaileri sürüyor. Kumru ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir