https://www.unyegundemhaber.com/

KUPAMIZ SAĞLIK SPONSORUMUZ ÖZEL ÜNYE ÇAKIRTEPE HASTANESİNDE

KUPAMIZ SAĞLIK SPONSORUMUZ ÖZEL ÜNYE ÇAKIRTEPE HASTANESİNDE

Kulüp Başkanımız Deniz Benli ve As Başkanımız İbrahim Ecioğlu TFF Kadınlar 1.Lig Şampiyonluk Kupamızla birlikte kulübümüzün kuruluşundan itibaren aralıksız olarak sağlık sponsorluğumuzu üstlenen Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Durak’ı ziyaret ettiler.

TFF Kadınlar 1.Lig’in en zorlu süreçlerinde yaşanan sakatlıklarımızda ve genel sağlığı olumsuz etkileyen hastalıklarımızda futbolcu kızlarımıza sağlık hizmeti vererek şampiyonluğumuzda önemli paya sahip olan Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Durak, kulüp başkanımız Deniz Benli ve As Başkanımız İbrahim Ecioğlu tarafından şampiyonluk kupamızla birlikte ziyaret edildi. Kulüp başkanımız Deniz Benli ve As Başkanımız İbrahim Ecioğlu, kulübümüz oyuncularına sağlık sponsorluğu ve verilen özverili hizmetler için Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Durak’a teşekkür ettiler. Sporun ve sporcunun her daim yanında olduklarını, Ünye Kadın Futbol Kulübü’ne sağlık hizmeti vermekten mutluluk duyduklarını ifade eden Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Durak, Ünye’mize bu onuru ve mutluluğu yaşatan, şampiyon Ünye Kadın Futbol Kulübü’nü, yönetimi, teknik ekibi ve futbolcularını tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

Ziyarette Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Başhekimi Ali Coşkun da hazır bulundu.

Sağlık Sponsorumuz Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Durak’a destekleri için teşekkür ediyoruz.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir