https://www.unyegundemhaber.com/

METEOROLOJİ’DEN UYARI!

Meteoroloji Müdürlüğü, Orta ve Doğu Karadeniz’de Beklenen şiddetli yağışlar için uyardı. Uyarılan iller arasında Ordu da var.

Meteorolojiden yapılan aşırı ve şiddetli yağışların Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon illerinde gerçekleşebileceği belirtiliyor. Pazartesi günü akşam saatlerine kadar sürmesi beklenen şiddetli yağışlar için şu uyarı yapıldı:

“Orta ve Doğu Karadeniz’de beklenen gök gürültülü sağanak yağışların bu gece saatlerinden itibaren Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon illerimizde çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 kg/m2), Trabzon’un doğusu, Rize il geneli ile Artvin’in kıyı ve kuzey kesimlerinde şiddetli yer yer aşırı (100 kg/ m2 üzeri), Sinop çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.

10.07. 2023 Pazartesi akşam saatlerine kadar etkili olması beklenen şiddetli yağışların meydana getirebileceği sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE DEPREM TATBİKATI

ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE DEPREM TATBİKATI Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, afet ve acil durumlarda görevli ekiplerdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir