https://www.unyegundemhaber.com/

MHP ÜNYE BAYRAMLAŞMA PROĞRAMINDA BULUŞTU

MHP Milletvekili adayları, Ünye ilçe teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programında partilileri ile bir araya geldi. 

MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu ve parti mensuplarının ev sahipliğinde gerçekleşen programa MHP Ordu Milletvekili Adayları Naci Şanlıtürk, Erol Bayram, Doğukan Ak, Alpaslan Türkkan, Tuncer Usta ve Ahmet Topal tam kadro olarak katıldı.

Bayramlaşma programının açılış konuşmasında MHP Ünye ilçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, “Bizleri bugünlere ulaştıran Cenab-ı Mevlaya hamd-ü senalar olsun. Dilerim ki bundan sonra ki süreç küskünlüklerin kırgınlıkların, acının, elemin ve kederin bittiği huzurun, mutluluğun ve barışın artarak artarak devam ettiği bir ortam olur.” dedi. 

MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, “Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Hep birlikte daha nice bayramlar diliyorum. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları 2 stratejik hedef doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Birinci stratejik hedefimiz Cumhur Başkanımızı en yüksek oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçtirmek. İkinci hedefimiz MHP ve Cumhur İttifakı’mızı TBMM’de en yüksek şekilde temsilini sağlamak” dedi. 

Bayramlaşma programında son olarak MHP Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk konuştu. Şanlıtürk konuşmasında, “Ordu’nun 19 ilçesinde programlar yapıyoruz. Bugün de Akkuş’tan başlayarak, Çaybaşı, İlküvez, Yoğunoluk, İkizce, Ünye ve Fatsa’dayız. Ramazan Bayramınızı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı tebrik ediyorum. Gerçekten de anlamlı da bir gün. Ulusal egemenliğimizin tehdit altında olduğu bu günlerde O’nu İnşallah tam bir bayram havasında kutlarız.” ifadelerini kullandı.

“Şanlıtürk Hedefimiz Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı En Yüksek Oyla Seçtirmek”

Açıklamasında Cumhur İttifakı’nın hedeflerine yer veren Milletvekili Adayı Şanlıtürk, “Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi, hem cumhur ittifakı hem de millet ittifakı ne söylenecekse söylendi. Şimdi ise söz de karar da irade de Milletimizin. 14 Mayıs’ta sandıkta necip Türk Milleti kararını verecek. Özellikle ittifakımızın kurulma nedenlerine baktığınızda ittifakımız; 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra kuruldu. Cumhur İttifakı’na bakıldığı zaman hedeflerimiz bellidir. 54 yıllık dava birikimimiz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz var. Bir de İlahi Kelimetullah davası hedefimiz var. İlk hedefimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en yüksek oyla seçtirmektir. İkinci hedefimiz de MHP’yi en yüksek Milletvekili sayısına ulaştırabilmektir. Bu seçimler onun için çok önemli. Bir tarafta Suriye’den ve diğer ülkelerden askerlerimizi çekeceğini söyleyen bir ittifak var, bir taraftan da yerli ve milli olan Cumhur İttifakı var.”

Ordu ne çektiyse ağır abilerden çekti diyen ve artık Ordulunun yani Ordu’nun öz evlatlarının ağır abi olması gerektiğini işaret eden Şanlıtürk, “Ordu ne çektiyse ağır abilerden çekti. Bu Ordulular hiç abi olmayacak mı ? Ben de geldim saçı sakalı ağartacak yaşlara, 54 yaşına. Ağır abi olacaksa Ordu’nun öz evlatları ağır abi olacak. Onun  için kimse bize hariçten gazel okumasın. Biz bu ilin sorunlarını biliyoruz.” dedi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir