https://www.unyegundemhaber.com/

Milletvekili Mustafa Hamarat’tan 10 Kasım Mesajı

“Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.”

Türk ve dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran büyük devlet adamı, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu sözleriyle ülkemizin geleceğine her zaman ışık olmuştur.

Yüce Türk Milletimizin asırlardır bu topraklar üzerinde süren mücadelesinin son örneği bundan 100 yıl önce kurulan Türkiye Cumhuriyeti’dir. Cumhuriyetimizin kuruluşunda kadın erkek, genç yaşlı ve çocuk demeden ülkemizin bekası için mücadele eden Aziz milletimiz canını ortaya koyarak adeta destan yazmıştır. Bu destanın baş aktörlerinden olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, askeri dehasının yanı sıra devlet adamlığı ile adını sadece Türk tarihine değil, dünya tarihine altın harflerle yazdırmıştır.

Milletin bağrından koparak mücadele veren, kendini milletine adayan ve son nefesine kadar bu mücadelesini sürdüren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sonsuza dek kalbimizde yaşayacak, fikirleri ve vizyonu her zaman yolumuza ışık olacaktır.

Milletimiz, 10 Kasım’da önemli bir değerini kaybetmiş olsa da onun fikirleri, onun hedefleri ve geleceğe dair düşünceleri asırlar boyu devam edecektir.

Bu duygularla; Ebediyete irtihal edişinin 85. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını bir kez daha şükranla ve rahmetle anıyorum.

Av. Mustafa HAMARAT
AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir