https://www.unyegundemhaber.com/

”Ordu İl Jandarma Komutanlığı, Perşembe İlçesindeki Hırsızlık Olaylarını Aydınlattı”

Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında 08-18 Şubat 2024 tarihleri arasında Perşembe ilçesi Şenyurt ve Bolatlı Mahallelerinde faili meçhul 5 “Evden Hırsızlık” ve 1 ‘‘Konut Dokunulmazlığını İhlal’’ olayı meydana geldi.

Olayın aydınlatılmasına yönelik; Perşembe Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma (JASAT) ve Asayiş Timleri tarafından yapılan kapsamlı araştırmalar neticesinde olayları gerçekleştiren şüphelilerin A.Y. (50/E) ve E.K. (54/E) isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

Şüphelilerin ikametinde yapılan arama sonucunda hırsızlığa konu 1 adet ağaç kesme motoru, 1 adet kaynak makinası, 1 adet televizyon, 2 adet projektör, 4 adet bakır kazan/tava, muhtelif tarım aletleri, elektronik ev/mutfak eşyaları ve çok miktarda gıda malzemesi ele geçirilerek müştekilere teslim edildi.

Meydana gelen olaylarla ilgili A.Y. (50/E) ve E.K. (54/E) isimli şüpheliler yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş olup işlemlerinin tamamlanmasına müteakip A.Y. isimli şüpheli tutuklanarak Ordu E Tipi K.C.İ.K.’na teslim edildi. E.K. isimli şüpheli ise ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakıldı.

“Ordu İl Jandarma Komutanlığı, Perşembe İlçesindeki Hırsızlık Olaylarını Aydınlattı”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir