https://www.unyegundemhaber.com/

OBB BAŞKAN ADAY ADAYI ÇAKIR, ”19 İLÇEYE ADİL VE PROFESYONEL YÖNETİM ”

Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Çakır, seçim ziyaretleri kapsamında Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz’i ziyaret ederek ilçeye dair istişarelerde bulundu.

ÇAYBAŞI BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SEMİZ’E ZİYARET

Beyazay Ordu İl Başkanı ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Çakır, ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Çakır’ın bu kapsamda ki son durağı ise Çaybaşı ilçesi ve Belediye Başkanı Hüseyin Semiz oldu. Başkan Aday Adayı Cihan Çakır, Belediye Başkanı Hüseyin Semiz ile Çaybaşı ilçesine yönelik istişarelerde bulunurken, Ordu’nun özellikle arkada kalan ilçelerine yönelik projeleri hakkında da bilgiler verdi.

TÜM İLÇELERE ADİL VE PROFESYONEL YÖNETİM GETİRECEĞİZ

Çakır ziyaretinde Ordu’nun 19 ilçesinin ayrı bir özelliğinin olduğunu söylerken, “Ordu, sahilinin yani sıra sahildeki ilçelerinin havzasında yer alan ilçeleri ile de bir bütün. Bizler yönetim anlayışında, bütün ilçeleri eşit görmek ve adil dağılım yapmak için yola çıktık. Bugün Altınordu, Ünye, Fatsa neyse kırsalda yer alan ilçelerde aynı seviyede olmalı. Sahilde denizi ve onun avantajlarını kullanırken, kırsalda ise yaylaları, şelaleleri ve doğayı ön plana çıkaran ve bir takım çalışması uygulayan bir hizmet anlayışı ile hizmet etmek için yıla çıktık” dedi.

BAŞKAN SEMİZ’DEN BAŞARI DİLEĞİ

Çakır’a aday adaylığı sürecinde başarılar dileyen Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz ise konuşmasında, “AK Parti kadroları ile ilimizde, ilçemizde olduğu gibi tüm Türkiye’de belediyecilik anlayışına yeni bir anlam kazandırdık. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinci ile bu yola girerek çalıştık. Sizlerde bu dönemde yenilikler için bir yola çıktınız. Çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir