https://www.unyegundemhaber.com/

Ordu Defterdarlığına İbrahim Bayraktar atandı

Ordu Defterdarlığına İbrahim Bayraktar atandı

Çeşitli kurum ve kuruluşlarda yapılan görevden almalar ile yeni atamalara ilişkin kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığına Bekir Emre Haykır atanırken; Hazine ve Maliye Bakanlığında 5 il defterdarı görevden alındı, toplam 75 il defterdarlığında değişikliğe gidildi. Ticaret Bakanlığında da açık bulunan Ticaret Başmüfettişliğine 13 başmüfettiş, Ticaret Müfettişliğine ise 11 müfettiş atandı.

Görevden Alındılar

Hazine Ve Maliye Bakanlığı Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürü Kemal Çağatay İmirgi görevden alınarak yerine Serhat Köksal getirildi. Hazine ve Maliye Bakanlığında Antalya, Bartın, Denizli, Ordu ve Gaziantep defterdarları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereği görevlerinden alındı. Toplam 75 il defterdarlığına ise yeni defterdarlar atandı.

Ordu Defterdarlığına Kırıkkale Defterdarı İbrahim Bayraktar atandı

Ordu Defterdarlığına atama yapıldı. Ordu Defterdarı Kemalettin Işık daha önce Hazine ve Maliye Bakanlığı Destek Hizmetleri Başkanı olarak atanmıştı. Bir süredir vekâleten yürütülen Ordu Defterdarlığı görevine Kırıkkale Defterdarı İbrahim Bayraktar atandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir