https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU LİSESİNDE HATIRALARI CANLANDIRAN MEZUNİYET TÖRENİ

ORDU LİSESİNDE HATIRALARI CANLANDIRAN MEZUNİYET TÖRENİ

BAŞKAN GÜLER 56 YIL ÖNCE MEZUNU OLDUĞU LİSENİN 72. MEZUNLARINI UĞURLADI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bir zamanlar öğrencisi olduğu Ordu Lisesinin 72. mezunlarının mezuniyet törenine katıldı.

Ordu Lisesi, 2021-2022 yılı eğitim-öğretim dönemi öğrencilerini mezun etti. 1947 yılından bu yana ülkeye bakanlık yapmış ve pek çok önemli görevde yer almış Dr. Mehmet Hilmi Güler gibi önemli isimleri mezun etmiş Ordu Lisesi bu yıl 72. mezunlarını uğurladı.

Lisenin mezuniyet töreninin davetlisi olan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bir zamanlar öğrencisi olduğu okulun şimdi mezuniyet törenine katılmaktan dolayı gurur duyduğunu belirtti. Başkan Güler, okulun en eski mezunlarından biri ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı olarak okul birincisine plaket takdiminde bulundu.

“SİZLERDEN İSTEDİĞİMİZ ÜLKEMİZİ DÜNYADA BİR NUMARA YAPMANIZ”

Mezun olan öğrenciler için iyi dilek ve temennilerde bulunan Başkan Güler, “Sizlerden beklediğimiz bütün başarı, birikim, anılarla sevgiyi büyütmeniz ve şehrimizi, ülkemizi dünyada bir numara yapmanız” dedi.

Başkan Güler şu şekilde konuştu:

“En duygulu anlarımdan bir tanesini yaşıyorum. Mezun olduğum okuldan şimdi pırıl pırıl gençler Ordu’ya, ülkemize ve dünyaya faydalı olmak için mezun oluyor. Bundan güzel bir mutluluk olamaz. Bizim zamanımızda bir Ordu Lisesi vardı. İçerisinde de bir fen bir de edebiyat bölümü vardı. Şimdi ise (Altınordu) 15 lise var. Bu aynı zamanda ülkemizin geldiği noktayı ifade ediyor. Benden önceki dönemler lise bulamadığı için Trabzon’a gidiyorlardı. Şimdi artık temelini attığım üniversitemiz var. Genç kardeşlerim bu ay girecekleri sınavlarında inşallah iftihar edeceği yerleri kazanarak bizleri mutlu edecekler. Geleceğimiz yer yine burası, memleketimizi unutmayalım. Gelin memleketimize hizmetleri birlikte yapalım. Sizlerden beklediğimiz bütün başarı, birikim, anılarla sevgiyi büyütmeniz ve şehrimizi, ülkemizi dünyada bir numara yapmanız.”

Düzenlenen mezuniyet programı plaket takdimleri ve kep atma etkinliğinin ardından son buldu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir