https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU VALİSİ MUAMMER EROL’DAN GAZETECİLER DERNEĞİNE ZİYARET

Ordu Valisi Muammer Erol, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaret, KARTEGDER Başkanı Cihan Çakır’ın ofisinde gerçekleşti.

Ziyaret sırasında, Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği Başkanı Cihan Çakır’ın yanı sıra Kartegder Başkan Yardımcısı Ünye Gündem Haber İmtiyaz Sahibi Gökhan Beşikçioğlu ve Başkan Yardımcısı Genel Yayın Yönetmeni Semanur Beşikçioğlu ile birlikte, Başkan Yardımcısı Yunus Zor, Genel Sekreter Orhan Güler ve dernek üyeleri de hazır bulundu.

Ordu Valisi ve beraberindeki heyet, KARTEGDER Başkanı Cihan Çakır’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, dernek üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında gazetecilik alanındaki güncel konular ve derneğin faaliyetleri üzerine samimi bir sohbet gerçekleşti.

Bu anlamlı ziyaret, Ordu Valisi Muammer Erol’un yerel medya ve basınla olan ilişkilerini güçlendirmeye yönelik gösterdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir