https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Ordu Emniyet uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında  operasyonlara devam ediyor.

Yapılan resmi açıklamaya göre son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonları şöyle;

“22/01/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

23/01/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

26/01/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince iki şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

26/01/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahsa ait ikamette arama yapılmış, aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmazken konu ile ilgili olarak bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılmıştır.

26/01/2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ile (3) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

26/01/2024 tarihinde Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince bir şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 17.05.2024 NÖBETCİ ECZANELER

Kuyumcuoğlu Eczanesi (Ünye)0 (452) 323-80-00Kaledere Mahallesi, Gogina Sokak No:37/A Ünye / Ordu(Mehmet Akif Okulu yanı) Telcioğlu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir