https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU’DAN GİDEN YARDIMLAR BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNCE DEPREMZEDELERE ULAŞTIRILIYOR

ORDU’DAN GİDEN YARDIMLAR BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNCE DEPREMZEDELERE ULAŞTIRILIYOR

Ordu’da depremzedeler için toplanan yardımlar afet bölgelerinde Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kapı kapı ulaştırılıyor.

Türkiye’de 10 ili etkileyen deprem afeti sonrası Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in sosyal medya üzerinden yaptığı yardım çağrısı ile birlikte harekete geçen Ordulular 7 günden bu yana seferber oldu. 7’den 70’e çağrıya duyarsız kalmayan vatandaşlar acil yardım malzemelerini depremzedeler için adeta çığ gibi büyütüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri iş birliğinde tek yürek olan Ordulular yardım malzemelerini tek tek kolileyerek tırlara yüklüyor.

YARDIMLAR GEZİCİ ARAÇLAR İLE KAPI KAPI DAĞITILIYOR

7 günden bu yana durmaksızın tır ve kamyonlarla acil yardım malzemelerinin gittiği deprem bölgelerine yardımlar yağıyor. Deprem bölgelerine ulaşan tırlar Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerince depremzedelere dağıtılıyor. Ekipler kırsal mahalleler başta olmak üzere kapı kapı gezici araçlar ile acil yardımları depremzedelere ulaştırıyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir