https://www.unyegundemhaber.com/

ORDU’LU 3 KUZEN AYNI ANDA HAYATA VEDA ETTİ

Yozgat’ta itfaiye aracı ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Ordulu 3 amca çocuğu hayatını kaybetti.

Yozgat’ta meydana gelen feci trafik kazasında Ordulu 3 kişi hayatını kaybetti. Boğazlıyan Belediyesine ait Ö.H. yönetimindeki itfaiye aracı, Boğazlıyan-Sarıkaya Yolu Kavşağı’nda Fikri Çoban idaresindeki otomobille çarpıştı.

Kazada otomobilde bulunan, Ordu’nun Aybastı ilçesi Beşdam Mahallesi nüfusuna kayıtlı şoför evli ve 3 çocuk babası Fikri Çoban (36) ile evli ve 2 çocuk babası Sadık Çoban (33) olay yerinde, Numan Çoban (31) ise hastanede hayatını kaybetti. İtfaiye aracı sürücüsü Ö.H. gözaltına alındı. İtfaiye şoförü Ö.H. gözaltına alındı.

Acı haberi yaptığı paylaşımla duyuran Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, “Gurbetten gelen acı haber ilçemizi yasa boğdu. Trafikte seyir halindeyken kaza sonucu kaybettiğimiz aynı aileden üç gencimiz bizi derinden üzdü. Çoban ailesinden Sadık Çoban, Numan Çoban ve Fikri Çoban kardeşlerimize Rabbimden rahmet, Çoban ailesine ve tüm ilçemize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanları cennet olsun” dedi.

Kazada hayatını kaybedenlerden Fikri Çoban’ın 35 yaşında evli ve 3 çocuk babası, Sadık Çoban’ın 31 yaşında evli ve 2 çocuk babası olduğu,  23 yaşındaki Numan Çoban’ın ise bekar olduğu bildirildi.
Üç amca oğlunun cenazesinin  Yozgat’ta otopsi işlemlerinden sonra Aybastı’ya getirileceği ve burada toprağa verileceği öğrenildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir