https://www.unyegundemhaber.com/

OSB’YE ZİYARET

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ünye Ticaret Borsası Mustafa Uslu ve Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, Ünye Organize Bölgesinde incelemelerde bulundu.

Ünye Organize Sanayi Bölgesi için yatırımcılar çalışmalarına devam ederken OSB heyeti ise bölgeye çıkarmaya yaparak inceleme yaptı. Özellikle ilçe için istihdama ve yatırım anlamında kalkındırma hedeflerinden birisi haline gelen Ünye Organize Sanayi Bölgesi, önümüzdeki yıllarda tamamıyla bitmesinin ardından ilçe genelindeki ekonomiyi de iyileştirmesi planlanıyor. Organize Sanayi Bölgesi ilk ziyaretini Uslu Şirketlere yapan Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ikinci ziyaretlerini ise NBS Şirketlere gerçekleştirdi.

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, “Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulumuz, Belediye Başkanımız ve buradaki firmalarımızla birlikte bu alanda yapılması planlanan alanlarımızla alakalı sorunlar için burada bulunuyoruz. Tabi burada fabrikaların yükselmesi hepimiz için ihracata katkı sağlayacaktır” diye düşünüyorum” dedi.

Ziyaret sonrası konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bu gün burada OSB heyetimizle birlikte çalışmaları yerinde inceledik. İlçemize istihdam ve yatırım anlamında firmalarımızın çalışmaları devam etmektedir. Gerek alt yapı sorunları ve gerekse diğer yatırımcılarımızın başlayacağı çalışmalar sonrası Ünye Organize Sanayi Bölgesi önümüzdeki yıllarda ilçemiz için önemli bir istihdam ve üretim anlamında ciddi bir yer olacaktır. Yine Uslu kardeşler olarak burada kazandıracakları fabrikanın çalışmalarını yerinde gördük ve inceledik. Yine diğer taraftan buradaki firmalarımızdan birisi olan NBS Yapının artık üretim noktasında başladığını görüyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde Ünye Organize Sanayi Bölgesi ilçemize katmadeğer, istihdam ve kazanım anlamında bir rol izleyecektir” şeklinde konuştu.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, “Ünye’mizin en önemli sorunlarından birisi olan Organize Sanayi Bölgesi önümüzdeki yıllarda istihdam odaklı bir çalışmanın yapılmasını göreceğiz. Burada 5 bin kadar bir kişinin istihdam edilmesi demek, üretim ve ekonominin ilçemiz adına kazandırılması demektir.  Burada yatırımcılarımızın çalışmaları, fabrikalarımızın yükselmesi ekonominin de canlanması anlamı taşımaktadır. İnşallah ilçemiz için memleketimiz için bu alanın işsizlerimize iş kapısı olmasının memleketimiz için büyük bir kazanım olacaktır” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu ise,” Ünye Organize Sanayi bölgesi bu yatırımlar kazanana kadar büyük bir zorluklar atlattı. Fakat bu güne baktığımızda Sayın Kaymakamımızın himayelerinde çalışmalar hızlı bir şekilde devam etmektedir. Bizler Cumhur İttifakı olarak ilçemize kazandırılan her çalışmanın destekçisi olmaya ve mücadelesini vermeye devam edeceğiz. İnşallah bu süre zarfından ilçemize kazandırılacak bu alanın ekonomi ve istihdam noktasında bir ivme kazandıracaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar ise,” Evet bu gün Ünye Organize Sanayi Bölgesinde heyetimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Özellikle ilçemize kazandırmaya çalıştığımız bu alanımızla alakalı yatırımcılar çalışmalarına hızlı bir şekilde devam etmektedir. Bu anlamda ilçemiz ekonomi istihdam yönünden yeni bir boyut kazanacaktır. İnşallah bu süreçle birlikte Ünye’miz önümüzdeki yıllarda buradaki firmalarında inşaatlarını tamamlamasının ardından Ünye OSB hizmete girmiş olacaktır” şeklinde konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir