https://www.unyegundemhaber.com/

ÖZ DİYANET KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLEDİ

Öz Diyanet Sen Ünye Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak kaynaşma ve istişare kahvaltı programı yeniden düzenlendi.

Her yıl Öz Diyanet Sen tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle düzenlenen kahvaltı programında bir araya gelindi. İstişarelerin edildiği toplantıda çeşitli faaliyetler ve aktivitelerin ele alınması konuşulurken, kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

“Çözüm Üretme Ve İstişare Adına Her Yıl Toplanıyoruz”

Duaların okunması sonrası programda konuşan Öz Diyanet Sen Ünye Şube Başkanı Salih Kılıç, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle arkadaşlarımızla birlikte bir kahvaltı düzenleyelim istedik. Bununla birlikte sosyal dayanışma çerçevesinde çözüm üretme adına sendika üyelerimizi ve din görevlileri arkadaşlarımızla buluştuk. Ne gibi faaliyetler yürütebiliriz ve hasbıhal anlamında buluşma istedik. Sendika adına aktivitelerimizi planlarımızı birbirimize aktaracağız” dedi.

Kahvaltı sohbetlerin ardından sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir