https://www.unyegundemhaber.com/

PLAJ VOLEYBOLU SONA ERDİ

Ünye Belediyesi ve Su Sporları Derneği işbirliği ile düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası sona erdi. Şampiyonlar; kızlarda Durak Fındık, erkeklerde ise Karadeniz Emlak oldu.

Ünye Belediyesi ve Ünye Su Sporları Derneği işbirliği ile düzenlenen plaj voleybolu turnuvaları Yalı kumsalında 12 Temmuz 21 Pazartesi günü Şöhretler maçı ile başladı.

Müsabakalarda 10 erkek ve 7 bayan takımı  kıyasıya mücadele etti. Turnuvada 23 Temmuz 2021 tarihinde yarıfinal, 25 Temmuz tarihinde ise final müsabakalarının oynanarak şampiyonlar belirlendi.

Turnuvada sonucunda kızlarda;  Durak Fındık birinci, Uslu Fındık ikinci ve Medikil üçüncü oldu.

Erkeklerde ise; Karadeniz Emlak birinci, Yaman Kuyumculuk ikinci, Halil Efendi Tesisleri üçüncü oldu.

Karadeniz Emlak ile Yaman Kuyumculuk arasında oynanan müsabakada 3-2 galip gelerek şampiyon oldu.

Antrenör: Saim Kocaman

Oyuncular: Can Keleş, Hasan Gümüş, Umut Karaman ve Eren Trabzon olarak turnuvaya katıldılar.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı konuyla ilgili olarak; “ Belediyemiz ile Su Sporları Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği Plaj Voleybolu Turnuvası çekişmeli maçların ardından sona erdi. Kızlarda Durak Fındık, erkeklerde ise Karadeniz Emlak’ın 1. olduğu turnuvanın finalinde dereceye giren takımlara kupalarını verdik. Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı, hakemlerimizi ve emeği geçenleri kutluyorum.” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir