https://www.unyegundemhaber.com/

SAADET PARTİSİ ADAYI LACİVERT’TEN ÜNYE GÜNDEM HABER’E ZİYARET

Bir süre önce adaylığı açıklanan Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Muhammed Samed Lacivert, seçim çalışmaları kapsamında Ünye Gündem Haber’i ziyaret etti.

Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Muhammed Samed Lacivert’e ziyaretinde Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin ve parti yöneticileri eşlik etti.

Kısa bir süre önce adaylığının açıklandığını ve güzel bir kadro ile yola çıktılarını belirten Belediye Başkan Adayı Muhammed Samed Lacivert yaptığı açıklamada, “Bugünü Ünye’deki basın ve medya kuruluşlarımıza ayırdık. 2.5 yıl önce Saadet Partisi Ünye ilçe Teşkilatım ile tanıştım. O zamandan bu zaman İlçe Gençlik Kolları Başkanıydım. Sağ olsunlar değerli büyüklerim beni belediye başkanı olarak görmek istediler biz de adaylığımızı koyduk ve yola çıktık. Hamdolsun sahadayız. Sahada güzel bir karşılama oldu. Özellikle kararsız seçmenimiz 24 yaşında İnşaat Mühendisi olduğumu duyunca gerçekten de bizi çok güzel karşıladı.” ifadeleriyle kısaca çalışmalarından bahsetti.

Ünye Gündem Haber İmtiyaz Sahibi Gökhan Beşikcioğlu, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Lacivert ile İlçe Başkanı Şahin ve beraberindekilere nazik ziyaretleri için teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir