https://www.unyegundemhaber.com/

Sabancı Yuvasında Sünnet Şöleni Yapıldı

Ordu Valiliği himayelerinde, Sabancı Çocuk Evleri Sitesinde koruma ve bakım altında bulunan 11 çocuğumuz düzenlenen törenle erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Ünye Sabancı Çocuk Evleri Sitesinde düzenlenen Sünnet Şölenine, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkan Vekili Orhan Gürel, Savcı Emine Toker, Savcı Kadir Doğukan Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yunus Özdaş, İl Müdür Yardımcısı Eyüp Yeniyıldız, Sabancı Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Ünsal Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, İlçe Jandarma Komutanı Muhammet Ali Gökkan, İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı kuruluşların müdür ve idarecileri, Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Hüseyin Kurucu, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bağışcılar katıldı.

Dini ve geleneksel temellere dayanan ve sağlık açısından önem taşıyan sünnet, erkeklerin yaşadıkları unutulmaz anlar arasında yer alıyor. 

TRT1’de yayınlanan Kuran-ı Kerîm’i Güzel Okuma Yarışmasında ikinci olan Ünye Merkez Taşbaşı Camii İmam Hatibi Ercan Efiloğlu’nun Kur’an-Kerim Tilaveti ile başlayan sünnet töreninde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yunus Özdaş, ilçe protokolü ve misafirler, sünnet olan çocukların heyecanını paylaştı ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş’un duasıyla son bulan sünnet töreninde bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yunus Özdaş, “Erkekliğe ilk adımlarını atan yavrularımızın özel ve mutlu anını paylaşan, tören organizasyonunda emeği geçen, başta kuruluşumuz çalışanları olmak üzere katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 22.04.2024- 28.04.2024 tarihleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir