https://www.unyegundemhaber.com/

“SANA EMANET” YARIŞMASININ KAZANANLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

Ensar Vakfı’nın ülke genelinde düzenlemiş olduğu “Sana Emanet” Bilgi Yarışması ödül töreni gerçekleşti.

Ensar Vakfı Ünye Şubesi “Sana Emanet” Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenledi. Hz. Peygamberimizin güzel hayatının tanınmasını sağlamak amacıyla düzenlenen “Sana Emanet” Bilgi Yarışmasında dereceye giren 10 öğrenciye ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

İmam Hatip Ercan Efiloğlu’nun kuran tilaveti ile başlayan ödül törenine Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Cihan Çakır, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı; “Sevgili gençler, kendinizi geleceği hazırlarken ilim insanı, bilim insanı, teknoloji sahibi olabilirsiniz. Ama bu sahip olduklarınızın özünde Allah sevgisi ve insan sevgisi yoksa bunların hiçbirinin ne insanlığa ne de insana faydası yoktur. Bunun için kendinizi yetiştirirken ve geliştirirken Kur’an ahlakıyla ahlaklanmaya ve imanımız çerçevesinde Allah sevgisi ile kendimizi geliştirmeye özen gösterelim.  “Sana Emanet” Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederim. Bu organizasyonun hayata geçmesinde emeği olan herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. ” Dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI

BAŞKAN GÜLER’DEN 19 MAYIS MESAJI Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir