https://www.unyegundemhaber.com/

ŞANLITÜRK KORGAN VE ÜNYE’YE ÇIKARMA YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk Ordu’yu karış karış gezmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ordu’nun bir çok ilçesini haftalardır her fırsatta ziyaret eden vekil adayının son durağı Korgan ilçesi oldu.

Korgan’da ilk olarak mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya gelen Naci Şanlıtürk, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri öncesi Cumhur ittifakının çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Buradaki programın ardından ilçe esnafıyla buluşan Şanlıtürk sahada büyük bir karşılığı olduğunu bir kez daha ispatladı. Korgan esnafı ve vatandaşlardan yüksek bir teveccüh gören MHP 1. sıra Ordu Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, yöre sakinlerden 14 Mayıs için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy istedi. Şanlıtürk esnafa bol ve bereketli kazançlar diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili adayı Şanlıtürk, esnaf ziyaretlerinin ardından Ünye ilçesine hareket etti. Önceki dönem MHP Ünye İlçe Başkanı Nedim Can’ın oğlu, Mehmet Alper Can’ın sahibi olduğu Beko bayii’nin açılışına katıldı. İlçeye yeni kazandırılan bayiinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek açılış kurdelasını kesti.

Ünye’de ziyaretlerine devam eden Şanlıtürk daha sonra Cumhur İttifakı ortağı AK Parti’nin Ünye’deki Seçim Koordinasyon Merkezi’ne bir ziyaret yaptı. Burada ittifak paydaşlaryla bir araya gelen Şanlıtürk, birlik ve beraberlil vurgusu yaptı.

Öte yandan Şanlıtürk’e ziyaretleri esnasında, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, MHP Fatsa Belediye Meclis Üyesi Hacı Yelkuvancı, MHP’nin 28. Dönem Milletvekili Adayları Erol Bayram, Doğukan Ak, Alparslan Türkkan ile MHP İl ve ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir