https://www.unyegundemhaber.com/

“SARIKARDEŞLER’in Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nde Atılan Temel, Yeni Fabrikaların Yükselişini Müjdeliyor”

Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrikalar hızla yükselmeye devam ediyor.

Ünye’de inşaat, mobilya gibi birçok alanda faaliyet gösteren ve yaptığı işler ile hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük başarılara imza atan SARIKARDEŞLER bünyesine ait olan SARYAP-TETA HOME-KAPAŞ firmalarının fabrika temel atma töreni gerçekleşti.

Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrikalar hızla yükselmeye devam ediyor.

Ünye’de inşaat, mobilya gibi birçok alanda faaliyet gösteren ve yaptığı işler ile hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük başarılara imza atan SARIKARDEŞLER bünyesine ait olan SARYAP-TETA HOME-KAPAŞ firmalarının fabrika temel atma töreni gerçekleşti.

Yeni açacakları fabrika ile Ünye’ye hem katma değer sağlayacak hem de istihdama önemli bir katkı verecek olan SARYAP-TETA HOME-KAPAŞ firmalarının fabrika temel atma töreni büyük bir kalabalık ile gerçekleşti. Yapılacak olan fabrikada 10 bin metrekare alan üzerine atılan 3 bin 500 metrekarelik temel üzerinde 4 kat olarak yükselecek olan TETA HOME Mobilya üretim fabrikasında 300 kişi istihdam edilecek.

Temel atma töreninde Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, SARYAP Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sarı, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Ünye Ticaret Odası Başkanı İrfan Akar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar gerçekleştirdi.

2 Yıl İçinde Osb’de 34’ten Fazla Fabrika Tamamlanmış Olacak

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı; “Bu alanda OSB’nin oluşturulmasıyla ilgili STK Başkanlarımızla birlikte çok çaba harcadık. Aynı zamanda kıymetli siyasi büyüklerimizin destekleriyle buradaki gerekli işlemleri 2019 yılı itibariyle başlatmıştık. Daha sonra buranın kamulaştırılması için de ciddi efor sarf ettik. Ünye’nin 40 yıllık hayali olan OSB’de eksik kaldığımız noktalarda da Ticaret Odamız, Borsamız, STK’larımızla birlikte, sanayicilerimiz ciddi anlamda destek verdiler. Burada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bugün de Teta Home temelini attığı ve kısa zamanda inşaatının da tamamlandıktan sonra yurtdışına ihracat yapacak bir kuruluşun heyecanını paylaşıyoruz. 2 yılın içerisinde burada 34’ün üzerinde fabrikanın bacalarının tüttüğü, gençlerimizin burada istihdam edildiği bir durumun oluşmasına vesile olunacaktır. Hayırlı uğurlu olsun diyorum.”

Ünyemize Katma Değer Ve İstihdam Sağlayacağız

SARYAP Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sarı; “SARYAP bünyesinde olan şirketler grubunun organize sanayi bölgesindeki ikinci fabrikasının temelini atıyoruz. Yaklaşık 10 bin m2 alan içerisinde toplamda 4 katta hizmet verecek olan bir fabrikanın temelini atmaktayız. Teta Home firmamızın hem ihracat hem de yurt içi üretimlerini sağlamak amacıyla burada yaklaşık 300 kişilik istihdam ile fabrikamızı kuracağız. Amacımız burada memleketimize istihdam yaratmaktır. Ülkemize ve Ünyemize katma değer sağlamaktır.”

Organize Sanayide Temeller Yükseliyor, Fabrikalar Kuruluyor

Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu; “SARYAP firmasının başlattığı temel atma töreninin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Organize sanayide temeller yükseliyor, fabrikalar kuruluyor. Burada emeği olan herkese teşekkür ediyorum.”

Şehrimize Ve Ülkemize Verdiği Bu Katkıdan Dolayı Teşekkür Ediyorum

Ünye Ticaret Odası Başkanı İrfan Akar; “Sarı Kardeşler Firmasına şehrimize ve ülkemize verdiği bu katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah yollarını açık etsin.”

Burada Olmaktan Gurur Duyuyoruz

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan; “SARYAP Ailesinin organize sanayi bölgesinde temel atma töreninde bir araya geldik. Burada olmaktan gurur duyuyoruz. Memleketimize güzel hizmetlerde bulunan SARYAP ailesini bu girişimlerinden dolayı kutluyorum. Yeni yatırımlarda Allah yollarını açık eylesin.”

SARYAP Ailesine Teşekkürler

MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu; “Ünyemizin vitrini haline gelmiş organize sanayi bölgesinde bir işletmemizin daha temel atma merasiminde bir aradayız. Ben SARYAP Ailesine Ünyemize bu katkılarından ve sağladıkları istihdamdan dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlara vesile olsun.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir