https://www.unyegundemhaber.com/

SEYİT TORUN SGK DÜKKAN KONUSUNU BELEDİYE MECLİSİNE TAŞICAZ

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, geldiği Ünye ziyareti kapsamında Büyük Cami esnaflarıyla bir araya geldi.

Büyük Cami çevresindeki esnafların yer konusunda yaşadığı sorunlara değinen Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, konunun araştırılarak Büyükşehir Meclisinde dile getirileceği sözünü verdi.

Beraberinde ziyaretlerde bulunan CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile birlikte esnaflara ziyaret gerçekleştirdi.

“Konuyu Büyükşehir Belediyesi Meclisine Taşıyacağız”

Büyükşehir Belediyesi ile esnaf arasında yaşanılan sorunu Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’ye ileterek mecliste dile getirileceğini ifade edn Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, “ Şu an buraların mülkiyeti SGK’ya devredilmiş. Burada bir belirsizlik var. ORKENT Başkanı Mimar Nihat Şen’in konuşmaları buradaki esnafları memnun edecek boyutta değil. Amaç burada vatandaşı mağdur etmek değil, amaç çözüm üretmektir. Ben vatandaşlarımın konunun iyice araştırılması bakımından ellerinde bulundurdukları mahkeme belgelerini, dekontları ve evrakları CHP ilçe teşkilatımıza vermeleri ve bizlerde konuyu büyükşehir belediyesi meclisinde dile getireceğimizi ifade etmek isterim” dedi.

“SGK İle Masaya Oturup Yeni Kira Sözleşmesi Yapacaksınız”

Büyük Cami çevresinde bulunan iş yerlerinin SGK’ya devredilmesinin ardından yeni bir kir sözleşmesinin yapılmasına dikkat çeken Torun, “Burada bulunan esnafların SGK ile yeni bir kira sözleşmesi yapmaları lazım. Zaten SKG burayı devralmış. SGK size yazı göndererek SGK lisanslı firmalar aracılığı ile hazırlanan raporların süresi içerisinde kira ödemeniz kurum hesabına yatırılması gerekmektedir diyor. Şu anda siz sözleşmeniz geçerli ve sözleşme sonuna kadar olan kısım bizimle muhataptır. Ancak onun dışında olan büyükşehirle yaşanılan sorundur” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir