https://www.unyegundemhaber.com/

SERKAN KOCA SEÇMENLERİ İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Gölevi mahallesi muhtar adayı iş insanı Serkan Koca seçim çalışmaları kapsamında mahalle sakinlerini ziyaretlerine devam ediyor. Gölevi mahallesinde ziyaret edilmedik hane bırakmayacağını söyleyen Koca; “adaylığımızı ilan ettiğimiz günden bu yana mahalle sakinlerimizi evlerinde ziyaret ettik. Ziyaret edeceğimiz çok az hane kaldı” dedi.
“SEÇMENİMİZ BİLİNÇLİ VE HERŞEYİN FARKINDA”
Yapılan ziyaretleri de değerlendiren Koca; “küçüğünden büyüğüne hiç ayrım yapmadan insanlarımızın görüşlerini, tavsiyelerini, şikâyetlerini dinledik, notlar aldık. Şu anda elimizde uzun bir yapılacaklar listemiz var. Görmezden gelinmiş, müdahale edilmemiş hatta kronikleşmiş sıkıntılar olduğunu görüyoruz. Çözülemeyecek hiçbir sıkıntı yok. Kendimizi ve projelerimizi tanıttık. Göreve geldiğimiz an itibariyle kimseyi birbirinden ayırt etmeden tüm mahalle sakinlerimizin hizmetinde olacağız. Ziyaretlerimiz sırasında en çok dikkatimi çeken ise seçmenimizin bilinçli ve her şeyin farkında olmasıydı. Bu durumun benim avantajıma bir durum olduğunu düşünüyorum. Gelişen bir mahalle olacağız, geliştikçe büyüyen, büyüdükçe gelişen bir mahalle olacağız” dedi.
“EĞİTİMLİ İNSANLAR YÖNETMELİ”
Mahalle ziyaretleri sırasında bir emekli öğretmen; “yıllarca öğretmenlik yaptım. Birçok insanın hayatına dokundum. Emekli bir öğretmen olarak artık eğitimli genç insanların devleti yönetmesi gerektiğine inanıyorum, Gölevi mahallesi muhtar adayına bakıyorum genç bir mühendis, ekibinde çoğunlukla genç mühendislerin, genç üniversite mezunlarının olduğu, genç esnafların olduğu ve hatta onlara ağabeylik yapacak emekli bir ağabeylerinin olduğu bir kadro var. Ben bir eğitimci olarak gençlerin yolunu açmak gerektiğine inanıyorum” dedi.
“BİZİ ANLAYAN BİR MUHTAR İSTİYORUZ”
Muhtar adayı iş insanı Serkan Koca, mahalle ziyaretleri sırasında sürekli gençlerle konuşan ve gençlerin fikirlerini, projelerini de dinleyerek notlar almaya devam ediyor. Muhtar adayı Koca hakkında konuşan gençler; “öyle bir görmezden geliniyoruz ki, kimse varlığımızdan haberdar değil diye düşünüyorduk. Fakat Serkan ağabey, bizi dinliyor. Görüşlerimiz hakkında bizimle sohbet edebiliyor. Ne olur, ne olmaz tane tane anlatabiliyor. Biz gençleri anlayan, dinleyen, destekleyen bir muhtar istiyorduk; bu yüzden Serkan ağabeyimizi destekleyeceğiz” dediler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir