https://www.unyegundemhaber.com/

TEMİZLİK HİZMETLERİNDE ÖRNEK ÇALIŞMALAR

TEMİZLİK HİZMETLERİNDE ÖRNEK ÇALIŞMALAR

Ünye Belediyesi kent genelinde temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürürken, hizmet çalışmalarını sadece çöp toplamak değil, çok farklı noktalarda da devam ediyor. Bu kapsamda cadde ve sokakların yıkanması, kent merkezinde bulunan acısu çeşmelerinin ve cami şadırvanlarının rutin olarak temizlenmesi de yer alıyor.

Temizlik Hizmetlerinin Çalışmaları Takdir Topluyor

Kent genelinde 7 gün 24 saat mesai usulü ile çalışan Ünye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yaptığı örnek uygulamalarla beğeni topluyor. Kentte yaşayanların dışında Ünye’ye dışarıdan gelen ziyaretçilerde şehir genelindeki temizlik uygulamalarından son derece memnun olduklarını ve Ünye’nin birçok kente göre çok daha temiz bir şehir olduğunu dile getiriyorlar.

Ünye Belediyesi Birçok Uygulaması İle Örnek Oluyor

Ünye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen uygulamalar birçok alanda aktif şekilde devam ederken, örnek uygulamalar da beğeni topluyor. Rutin temizlik hizmetlerinin yanında, kent geneli hijyen çalışmaları, geri dönüşüm uygulamaları, ekmeğini çöpten kazan projesi, elektronik atık geri dönüşüm uygulamaları, evsel tekstil geri kazanım noktaları, sokak hayvanlarına barınak yapımı ve beslenmelerinin temini gibi birçok proje aktif olarak uygulanıyor ve örnek çalışmalar arasında yer alıyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir