https://www.unyegundemhaber.com/

Tevrat Korkmaz, Aday Adaylığını Açıkladı

28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı Başvurusu yapan Tevrat Korkmaz, aday adaylığını açıklayarak başvurusunu genel merkeze verdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Onayı İle Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci’nin elinden genel merkeze verilen başvuru sonrası Korkmaz, aday adaylığını resmen açıklamış oldu.

Tevrat Korkmaz Kimdir

Ünye de doğdu. Eğitim yaşamı sırasıyla Kaledere ilkokulu, İmam Hatip Lisesi ve İktisat F. Maliye mezunu olup, Siyaset bilimi ve kamu yönetimi öğrencisidir. Okul hayatı devam ederken lise sona kadar Ünye ve İstanbul ‘da çeşitli özel kurumlarda görev aldı. Vatani görevini tamamlandıktan sonra İstanbul’a yerleşti. Ünye , Ordu ve İstanbul’da Refah Partisi içerisinde Gençlik Teşkilatı ve il ilçe kurullarında aktif görevler aldı. Refah Partisi kapandıktan sonra sırası ile Fazilet Partisi, Saadet Partisi ve AK Parti de siyasi üyeliği olmadan gönüllü görevler üstlendi. İş hayatı sırası ile Poli Group Projeler Sorumlusu PLG AS. Ankara ve İstanbul Bölge Müdürlüğü ve Projeler Sorumlusu, TSP Hotek Firmasına Danışmanlık ve Proje Müdürlüğü, Yapıkredi YKS Tesis Yönetim Uzmanlığı, Finansbank Kredi Kolay Şubeleri Güvenlik Proje Yönetmenliği, Icralık Mülklerin Yediemin ve Fiziki Güvenliği, Tesis Yönetimi ve Risk Analizi Birimi ve 2011’den sonra tamamen YDA Şirketler Gurubunda Gayrimenkul İnşaat Yatırım Is Geliştirme, Satış Öncesi ve Sonrası Hizmetler ve Finans Uzmanı olarak halen görevine devam etmektedir. Hakemlik ve antrenörlük alanında da uzun zaman görev aldı. Ünye , İstanbul ve Ankara’da birçok amatör ve profesyonel spor kulübünde görevler üstlendi. Bina ve tesis yönetimi, güvenlik faaliyetleri ve güvenlik risk analizi hakkında basıma hazır bir kitap bitirdi. Gayrimenkul ve paranın yatırıma dönüşmesi ile alakalı kitap yazımına devam ediyor. Aktif yaşantısı boyunca sivil toplum kuruluşları aracılığı ile birçok dernek ve vakıf ve yardım kuruluşlarında gönüllü üyelikler ile destekte bulundu.  Siyasi ve ekonomi alanlarında danışmanlıkların yanı sıra, aktif siyasete Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile beraber Gelecek Partisi’nde tekrar siyasete başladı.

Korkmaz ayrıca evli Ankara damadı olup, biri kız biri erkek 2 çocuk babasıdır.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BEYAZAY DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA HAYIRLI OLSUNZİYARET

Türkiye Beyazay Derneği Ordu İl Başkanlığı’ndan Başkan Tavlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. 31 Mart Yerel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir