https://www.unyegundemhaber.com/

Ticaret Bakanı Muş, Ordu’da Ziyaret ve Temaslarda Bulundu 

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, çeşitli programlara katılmak ve temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya geldi.
Ankara’dan havayoluyla Samsun Çarşamba Havalimanı’na gelen Ticaret Bakanı Mehmet Muş burada Vali Tuncay Sonel ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı.


Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ordu programına Valilik ziyareti ile başladı.
Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesinde Vali Tuncay Sonel, AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Vali Yardımcıları Bayram Gale, Ayhan Durmuş, Hacı Mehmet Kara, Erkan Karahan, Levent Yetgin, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, Altınordu İlçe Başkanı Selman Altaş ve Ticaret Bakanlığına bağlı kurumların müdürleri tarafından karşılanan Bakan Muş, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra, Valilik makamına geçti. 
Vali Tuncay Sonel, Bakan Muş’u Ordu ilinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ordu ile ilgili bilgiler verdi.
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ordu Valiliği ziyareti sonrası beraberinde Vali Tuncay Sonel ve protokol üyeleri ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesine geçti. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, belediye yatırımları hakkında Bakan Muş’a bilgilendirmelerde bulundu.
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ordu programı kapsamında Ordu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile Ordu Ticaret ve Sanayi Odasına da bir ziyaret gerçekleştirdi. 
Bakan Muş, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen İş Dünyası İstişare Toplantısında iş insanlarıyla bir araya geldi.
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından düzenlenen iftar programına katıldı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir