https://www.unyegundemhaber.com/

TİCARET BORSASINDAN KIRAN’A HAYIRLI ZİYARET

Ünye Ticaret Borsası, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bilindiği gibi kısa bir süre önce Zagreb büyükelçiliği görevini yürüten hemşerimiz Yavuz Selim Kıran Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na ataması gerçekleşmişti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan yardımcısı Ünyeli hemşerimiz Yavuz Selim Kıran’a Ünye Ticaret Borsa Başkanı Mustafa Uslu ve  yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Hayırlı olsun ziyaretinde Borsa başkanı Mustafa Uslu’ya meclis başkanı Erhan Aydın yönetim kurulu üyeleri Halit Veisoğlu ,Remzi Taş  ve Genel Sekreter Mehmet Gür eşlik etti.

Başkan Uslu yaptığı açıklamada ,’’Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcımız Sayın Yavuz Selim Kıran’ı ziyaret ettik,  hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Oldukça samimi geçen ziyarette çalışma alanları üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendilerine yeni görevinde üstün başarılar diliyorum’’ dedi.

Görüşmenin sonunda Ünye Ticaret Borsa Başkanı Mustafa Uslu ,Bakan Yardımcısı Kıran’a Borsanın plaketini ve yeşil altın olan fındık hediye ettiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir