https://www.unyegundemhaber.com/

TOSUN”ÜNYE SAHİPSİZ”

ÜNYE SAHİPSİZ KALDI.

Deva Partisi ilçe başkanı İrfan Tosun Ünye’nin sahipsiz kaldığını söyledi.

Tosun”Ünye geçmişinde milletvekilleri bakanlar çıkarmış bir ilçe ancak şu anda ne bir milletvekilimiz ne de bir bakanımız var. Kısacası Ankara’da elimizi uzatacak, dertlerimizi dinleyecek, sorunlarımızı çözebilecek, hiç kimse yok. Ünye adeta sahipsiz kaldı.

Hem iktidar tarafından, hem Ordu büyükşehir belediyesi hem de Ünye belediyesi tarafından ha başladı ha başlayacak denen birçok proje ne başladı ne de devam ediyor. Ünye adeta beton yığını sahipsiz bir belde oldu.

Özellikle Ordu büyükşehir belediyesi’ne bağlandıktan sonra bütün gelir kaynaklarımız Ordu’ya gitti. Ancak Ordu’dan Ünye’ye yapılan hizmetleri sorduğumuzda sadece lafta varlar, icraat deninice yoklar.

Hükümet olarak da bir şey göremedik, görmüyoruz. Hep lafta varlar bir kültür sarayımız bile başladı yarım kaldı. Seçim vaadi gibi Akkuş Niksar yolu ne oldu soruyorsun, sözde başladı,

Başlayacaklarımış, hep mış mış mış. Maalesef ki maalesef Ünyemiz sahipsiz kaldı. Ancak az kaldı yakında gidecekler. Allah’ın izniyle bu iktidarla birlikte belediyelerde değişecek. İşte o zaman farkı gireceksiniz.Deva partisi hizmet için kurulmuş bir partidir.”dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR ZABITA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı halk sağlığını korumak ve fahiş fiyatla …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir