https://www.unyegundemhaber.com/

TREN VAGONUN’DAN KÜTÜPHANE

Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü tarafından Tasarım ve Beceri Atölyesi ile Kütüphane olarak kullanılmak üzere Aybastı’ya 2 adet gönderildi.

Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan’ın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Tasarım Beceri Atölyesi istasyonu ile Perşembe Yaylasında Kütüphane olarak kullanılmak üzere Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD)’dan talep ettiği 2 adet vagon Ankara’dan yola çıkarak an itibariyle Ünye’ye ulaştı. Vagonların Ordu’da merkezde dış giydirmeleri yapıldıktan sonra Aybastı’ya çıkartılacağı öğrenildi.

Vagonlar Ünye’den geçerken vatandaşların şaşkınlığı görülmeye değerdi. Vatandaşlar İnşallah bu vagonları Ordu’da araç üzerinde değil ray üzerinde de bizlere görmeyi nasip etsin dediler.

Aybastı’mıza ve Perşembe Yaylamıza ayrı bir hava katacak olan vagonların ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta TCDD Genel Müdürü Aybastı’mızın evladı Ali İhsan Uygun olmak üzere talep ve takip noktasında ayrı bir gayret gösteren Belediye Başkanımız Sayın Beytullah Geçtan’a teşekkür ediyoruz.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir