https://www.unyegundemhaber.com/

Türkiye Muharip Gaziler Derneğinden askerlerin şehit edilmesine tepki

Türkiye Muharip Gaziler Derneği, hain terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden 12 şehidimiz ile ilgili açıklama yaptı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ünye Şubesi Başkanı Arif Takıcı, 22-23 Aralık 2023 gecelerinde terör örgütünün saldırıları sonucu şehit olan 12 askerimiz ile ilgili şu açıklamayı okudu;

“Bizler asker dernekleri olarak;

Türkiye Emekli Subaylar, Emekli Astsubaylar, Muharip Gaziler, Harp Malulü Gaziler, şehit dul ve yetimleri ve emekli uzman çavuşlar derneği olarak, 12 silah arkadaşımızın şehit edildiği hain saldırıyı lanetliyoruz.

1 Vatanda 12 Can

12 Mehmetçik

12 Evlat

12 Ana

12 Baba

12 Eş

12 Yiğit…

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Türk milletinin başı sağolsun. Kahramanlarımızın ruhları şad, mekanları cennet olsun. Bilinmelidir ki kanları yerde kalmayacak.

Bugün gerek yurt içerisinde gerekse yurt dışında birçok noktada ülkemiz bayrağımız ve Türk milletinin huzur ve güven içerisinde yaşaması için canlarını göz kırpmadan hiçe sayarak her türlü zor şartlarda görev yapan silah arkadaşlarımız vatan size minnettardır.

Ayağınıza taş değmesin. Bizler bu kutsal görevi sizlere devretmiş emekli silah arkadaşlarınız olarak her göreve hazırız ve talibiz.

Binlerce yıl önce yaşadığımız bu coğrafyamız ve konumuz dün olduğu gibi bugün de emperyalist güçlerin hain emellerinin hedefindedir.

Bilinmelidir ki,

Şehit kanları ile bedel ödenmiş bu toprakların bir karışı için bile can vermekten çekinmeyen bir millet tarafından yurt edinilmiştir. Bu ülkümüzün sonsuza kadar bu azim ve kararlılıkla devam edeceğini tüm dünyaya duyuruyoruz.

Güvenlik olmadan huzur ve esenlik olmaz, adalet tesis edilemez ve refah gerçekleşemez. Türkiye cumhuriyetinin güvenliğine tehdit oluşturan tüm terör örgütleriyle tavizsiz bir şekilde mücadele eden terör örgütlerine karşı kararlılıkla mücadele eden milli savunma bakanlığımızın ve Türk silahlı kuvvetlerimizin sonuna kadar yanında ve destekçisiyiz.

Acımız kadar öfkemiz de büyüktür. Bu yolun şehitlik yolu olduğunu söyleyerek gözünü kırpmadan vatan savunmasına koşan aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin dökülen her damla kanının hesabı sorulmalıdır ve sorulacağına inancımız tamdır.

Aziz Şehitlerimiz..

Kanınız Yerde Kalmayacaktır

Ruhunuz Şad Olsun!

Azız Şehitler Vatan Size Minnettardır

Türkiye Emekli Subaylar Derneği

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği

Türkiye Muharip Gaziler Derneği

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği

Türkiye Emekli Uzman Çavuşları Derneği Olarak.” Dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali EROL’un Hıdırellez Bayramı Kutlama Mesajı

Milletleri oluşturan temel unsurlardan biri de kültürdür. Kültür, bir milleti ayakta tutan ve aidiyet hissiyle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir