https://www.unyegundemhaber.com/

ÜFK ANTRENÖRLERİNİ DUYURDU

2023-2024 Amatör Futbol Sezonunda mücadele edecek olan Ünye Futbol Kulübü sosyal medya hesabından görev alacak antrenörlerini duyurdu.

Altyapı gruplarında elde ettiği başarılar ve yetiştirdiği futbolcular ile adından söz ettiren mavi-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “2023-2024 Amatör Futbol Sezonunda değerli antrenörlerimiz ile yolumuza devam ediyoruz.

Amatör A takım, U16, U15, U14, U13, U12 ve U-11 takımlarımız ile Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen resmi müsabakalara katılırken, futbol okulumuzda eğitim alan çocuklarımızdan oluşan U10, U9 ve U8 takımlarımız ile özel turnuvalarda boy göstereceğiz. Ayrıca bu sezon ilk defa oluşturduğumuz U15 ve U14 kız takımlarımız ile TFF liglerine katılım sağlayacağız.

Bütün bu gruplarda ve futbol okulumuzda görev alacak antrenörlerimiz ise şu isimlerden oluşuyor;

Aykut KAYGUSUZ – Kulüp Antrenör
Ümit BACACI – Kaleci Antrenörü
Erdal ŞENTEPE – Amatör Takım Antrenörü
Bünyamin YILMAZ – Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu
Savaş FELEK – Kulüp Antrenörü
Ata ANIL – Futbol Okulu Antrenörü
Ceyhun BÜKÜ – Futbol Okulu Antrenörü
Salih ATEŞ – Futbol Okulu Antrenörü
Adem İRTEM – Kız Takımı Antrenörü
Serap SEÇKİN – Kız Takımı Yardımcı Antrenörü

-Tamtürk; “Başarılarımızda antrenörlerimizin büyük emeği ve özverisi var”-

Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Yönetim Kurulumuzun antrenörlerimiz ile yaptığı görüşmeler neticesinde yeni sezonda da antrenörlerimizle yola devam ediyoruz. Her zaman belirttiğimiz gibi mottomuzda birlik ve beraberlik var. Bir olduğumuz sürece elde edemeyeceğimiz hiçbir başarı yok buna gerçekten canı gönülden inanıyoruz. Antrenörlerimizin isteği, arzusu ve enerjisi bize güç veriyor. Elde ettiğimiz başarılarda antrenörlerimizin çok büyük emek, özveri ve gayreti var. Her sezon başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Özellikle geçtiğimiz sezon çıtayı daha da yükselttiler. Artık hedeflerimiz arasında Türkiye Şampiyonluğu da var. Değerli antrenörlerimize yeni sezonda da kolaylıklar ve üstün başarılar diliyoruz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE DEPREM TATBİKATI

ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE DEPREM TATBİKATI Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, afet ve acil durumlarda görevli ekiplerdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir