https://www.unyegundemhaber.com/

ÜFK FİNALDE!

Samsun Küçük Dev Adamlar Turnuvası yarı final müsabakasında karşı karşıya geldikleri Atakum Belediyespor’u 4-1 mağlup eden Ünye Futbol Kulübü U-12 takımı adını finale yazdırdı.

7 Grupta 6’şar takımın yer aldığı ve toplamda 42 takımın mücadele ettiği U-12 turnuvasında oldukça başarılı bir grafik çizen mavi-siyahlı küçük kramponlar bu başarılarını adeta final ile taçlandırdılar.

İlkadım Suni Çim Tesislerinde oynanan yarı final müsabakasında sahada Tuna Ocak, Ahmet Yasin Duranoğlu, Ahmet Egehan Köse, Yunus Emre Altun, Fatih Çat, Serkut Taha Çakır, Atilla Aykun ve Emir Kağan Çifçi isimleri ile yer alan mavi-siyahlılarda Hakan Emin Akman, İbrahim Eren Tamtürk, Okyanus Mangırcı, Taha Akil Kılıçarslan ve Alptuğ Aydın forma bekleyen isimler oldular.

Oyunun ilk bölümünde Ahmet Yasin Duranoğlu’nun golü ile öne geçen Ünye Futbol Kulübü ardından gelişen atakta rakibinin golüne engel olamayınca skora eşitlik geldi. Ancak oyun disiplininden kopmayan küçük yıldızlar ilk yarının son anlarında Emir Kağan Çifçi ile tekrar öne geçerek ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

Müsabakanın ikinci yarısında Atilla Aykun ve Fatih Çat ile bulduğu gollerle karşılaşmayı 4-1 kazanan Ünye Futbol Kulübü bu sonuçla finale yükselmiş oldu.

Final müsabakasında 4 Ağustos Çarşamba günü İlkadım Suni Çim Sahada Samsunspor ile karşılaşacak olan Ünye Futbol Kulübü’nde hedef şampiyonluk kupasına uzanmak.

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk oyuncularının büyük bir başarıya imza atarak göğüslerini kabarttığını belirttiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yaşıtları tatil yaparken büyük bir özveri ile her maç için Samsun’a gidiş geliş yapan, müsabakalarda güzel futbol sergileyerek centilmence mücadele edip izleyicilerden alkış alan çocuklarımızla ne kadar gurur duysak gerçekten az diye düşünüyorum. Bu anlamda Atakum Belediyespor karşılaşması sonrası çocuklarımızı tribüne çağırıp alkışlayarak futbolun güzelliğini gösteren Samsun’lu izleyicilere şükranlarımı sunuyorum. Tek üzüntüm ise bu toprakların çocuklarının neler yapabileceğini farkında olan ve onlara güvenen, destek olan kişilerin az olması. Ama biz dalgalara karşı kürek çekmeye, mücadele etmeye devam edeceğiz. Çünkü biz kendileri küçük, yürekleri kocaman bu altın çocuklara da kendimize de güveniyoruz. Yarı finalde çok değerli, sağlam bir altyapıya sahip olan Atakum Belediyespor’u mağlup etmiş olmamız çok kıymetli. Şimdi finalde Samsunspor ile karşı karşıya geleceğiz. Samsunspor Karadeniz’in markasıdır. Böyle bir marka ile final oynamak bizim adımıza gerçek anlamda bir gurur kaynağı. Bu çocukların bu tarz maçlar oynayarak gelişimlerini daha iyi sağlayacaklarına inanıyoruz. Ben müsait olan tüm futbolseverleri Samsun’da İlkadım Suni Çim Sahada saat 17:30’da oynanacak olan Samsunspor – Ünye Futbol Kulübü maçına davet ediyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

BÜYÜKŞEHİR İLE İLÇELERİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

BÜYÜKŞEHİR İLE İLÇELERİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ BÜYÜKŞEHİRDEN 13 İLÇEYE MODERN AYDINLATMA Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir