https://www.unyegundemhaber.com/

ÜFK U-12 LİGİNDE FİNALDE!

ÜFK U-12 LİGİNDE FİNALDE!

U-12 ligi play-off yarı finalinde golsüz sona eren mücadele sonunda rakibi Kabadüz Belediyespor’u penaltı atışları sonucu 3-1 mağlup eden Ünye Futbol Kulübü adını finale yazıdırdı.

Grup müsabakalarını lider olarak tamamladıktan sonra play-off çeyrek finalinde Demirspor’u 2-0 mağlup eden mavi-siyahlılar yarı finalde de başarılı performansını devam ettirdi. Ordu Karşıyaka Fatih Sultan Mehmet Spor Tesislerinde Sedat Can Sargın’ın yönettiği yarı final randevusunda ligin iddialı ekiplerinden Kabadüz Belediyespor ile geçtiğimiz yılın şampiyonu Ünye Futbol Kulübü arasında mücadele gücü yüksek geçen maçta gol sesi çıkmayınca iki takım kozlarını penaltı atışları ile paylaştı.

Kullanılan penaltı atışlarını Haktan Emir Özden, Okan Alp Kılıçarslan ile Ahmet Dursun Ocakdan gole çevirmeyi başarırken rakibini 3-1 mağlup eden Ünye Futbol Kulübü’nün küçük yıldızları finale yükselmiş oldular.

Yarı finalin diğer ayağında Gençlikspor’u 3-1 mağlup eden Hilal Cimnastik Spor Kulübü ile Ünye Futbol Kulübü’nü karşı karşıya getirecek olan ve Ordu’da oynanacak final müsabakası 24 Şubat cumartesi günü saat 13.00’de başlayacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir