https://www.unyegundemhaber.com/

ÜFK U-13 LİGİNDE YARI FİNALDE!

U-13 ligi play-off çeyrek final mücadelesinde Gençlerbirliği karşısısında sahadan 3-0 galip ayrılan Ünye Futbol Kulübü adını yarı finale yazdırmayı başardı.

Ordu Fatih Sultan Mehmet Spor Tesislerinde oynanan çeyrek final randevusunda mavi-siyahlılar adına Atilla Aykun ile Hüseyin Kağan Demirel fileleri havalandırırken bir golü ise rakibin kendi kalesine atması ile kazandılar.

Hakem Ömer Faruk Çetin’in düdük çaldığı çeyrek final müsabakasında sahaya Tuna Ocak, Selim Kutay Yeşilyurt, Yusuf Kalkan, Muhammed Enes Güllü, Tarık Ateş, Poyraz Efe Çamoğlu, Taha Akil Kılıçarslan, Furkan Doğan Yılmaz, Atilla Aykun, Halid Özalp ve Hüseyin Kağan Demirel onbiri ile çıkan Ünye Futbol Kulübü’nde Hakan Emin Akman, Yasin Darahta, Özgür Eren Yanık, Hamza Cenk Çetin, Utku Arslan, Anıl Torun oyuna sonradan dahil olan isimlerdi.

-Ligde fırtına gibi estiler, play-off’ta da kazandılar!-

U-13 ligi C grubunda oynadığı 10 maçta puan kaybı yaşamadan 10 galibiyet elde ederek ligde fırtına gibi esen mavi-siyahlılar bu karşılaşmalarda 50 gol atıp kalelerinde sadece 5 gol görmüşlerdi. Play-off maçlarına da 3-0’lık Gençlerbirliği galibiyetini ekleyerek hızlı bir giriş yaptılar.

Çeyrek final mücadelelerinde toplu sonuçlar şu şekilde alındı;

Orduspor 1967 AŞ : 2 Fatsa Anadoluspor : 0
Kayaspor : 0 Demirspor : 1
52 Orduspor Fk : 4 Gençlikspor : 2
Ünye Fk : 3 Gençlerbirliği : 0

Bu sonuçların ardından Orduspor 1967 AŞ, Ordu Demirspor, 52 Orduspor Futbol Kulübü ile Ünye Futbol Kulübü yarı finale çıkan takımlar oldular. Yarı final eşleşmeleri salı günü Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapılacak kura çekimi ile belirlenecek.

-Tamtürk; “Hedefimiz şampiyonluk”-
Adını yarı finale yazdıran Ünye Futbol Kulübü’nde maç sonu sevinç yaşanırken Başkan Metin Tamtürk açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Lig maçlarında gerçekten müthiş bir performans gösteren çocuklarımız bugün de zor bir maçı kazanmasını bildiler. Çünkü play-off maçları tek maç eleme usulüne göre oynandığı için hataya yer yoktur. O nedenle de senin ligde göstermiş olduğun başarı özgüven haricinde başka bir anlam ifade etmez. Ayrıca rakibimiz Gençlerbirliği takımı da iyi bir takım. Bu nedenle stresi yüksek bir maç oynadık. Özellikle maçın ilk yarısında istediğimiz oyunu da sahaya yansıttığımız söylenemez. Ancak hep söylediğim gibi bu yaş grubu çocuklarımız ile biz yaklaşık altı yıldır birlikteyiz. Bir çok özel turnuvalar ve lig mücadelelerinde bu tarz maçları çok oynadılar. Henüz 13 yaşında olmalarına rağmen oynadıkları maç sayıları ile elde ettikleri tecrübeler işte böyle riskli maçlarda ortaya çıkıyor. Bu anlamda verdikleri mücadele nedeniyle rakip takım oyuncularını kutluyorum. Ben antrenörümüz Aykut Kaygusuz başta olmak üzere tüm antrenörlerimiz ile çocuklarımızı tebrik ediyorum. Kalabalık bir şekilde bizleri desteklemeye gelen tüm velilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Şimdi hedefimiz yarı final. O maçı da kazanıp adımızı finale yazdırarak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sezonda da mutlu sona ulaşan taraf olmak istiyoruz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE DEPREM TATBİKATI

ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE DEPREM TATBİKATI Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, afet ve acil durumlarda görevli ekiplerdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir