https://www.unyegundemhaber.com/

ÜFK U-14 LİGİNE ÇOK FARKLI BAŞLADI! 10-0

Türkiye Futbol Federasyonu Ordu Amatör yerel liglerinde yeni sezon bu hafta oynanan müsabakalarla başladı.

U-14 Ligi A Grubunda mücadele eden Ünye Futbol Kulübü Cevizdere Tesislerinde ağırladığı rakibi Ordu Kayaspor’u 10-0 mağlup ederek lige üç puanla merhaba derken ilk haftadan liderlik koltuğuna da oturmayı başardı.

Hakem Akın Şimşek’in düdük çaldığı müsabakada sahaya Göktuğ Gündüz, Serkut Taha Çakır, Ahmet Yasin Duranoğlu, Yiğit Tepe, Yunus Emre Altun, Ahmet Selim Gül, Egemen Arslan, İbrahim Eren Tamtürk, Emir Kağan Çifci, Fatih Çat ve Ahmet Egehan Köse onbiri ile çıkan mavi-siyahlılarda Enes Ergül, Okyanus Mangırcı, İsa Güner, Halid Özalp, Taha Akil Kılıçarslan, Atilla Aykun, Poyraz Efe Çamoğlu forma bekleyen isimler oldular.

Güzel futbolunu gollerle süsleyerek galip gelen ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri Ahmet Egehan Köse(3), Fatih Çat(3), Emir Kağan Çifci(2), Yunus Emre Altun ile Poyraz Efe Çamoğlu kaydetti.

A Grubunda oynanan diğer müsabakada Fatsa Anadoluspor rakibi Ordu İdmanyurdu’nu 9-0 mağlup etmeyi başarırken ilk haftayı BAY geçen takım Ordu Demirspor’du.

B Grubunda ise Fatsa Yaşamspor, Ordu Esnafspor’u 5-1 ile geçerken Ordu Galataspor, Orduspor 52 takımını ise 2-1 mağlup etti.

-Ünye’yi temsil eden tek takımız-

Bu sonuçlarla A grubunda ilk haftayı lider kapatan Ünye Futbol Kulübü’nde yüzler gülerken Başkan Metin Tamtürk ilk başlayan ligler olan U-14 ve U-16 liginde Ünye’yi temsil eden tek takım olarak sorumluluklarının farkında olduklarını belirttiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yeni sezonun öncelikle tüm kulüpler için başarılı ve sakatlıkların yaşanmadığı bir sezon olmasını diliyorum. İlk hafta müsabakalarını oynamış olduk. Bu sezonda da hedefimiz üreten bir kulüp olarak hem saha içinde şampiyonluklar yaşayıp hem de saha dışında çocuklarımızı profesyonel takımların altyapılarına göndermeye devam etmek istiyoruz. Ben U-14 takımı oyuncularımızı antrenörümüz Aykut Kaygusuz hocamızı tebrik ediyorum. Ayrıca centilmence mücadele eden Kayaspor’u da tebrik ederim. Maçın hakemine de yönetimi için teşekkür ediyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ’A İYİ PARTİ’DE GÖREV

ENVER YILMAZ’A İYİ PARTİ’DE GÖREV İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı’nda Genel İdare Kurulu ve Merkez …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir