https://www.unyegundemhaber.com/

ÜFK’DA BİR PLAY-OFF BAŞARISI DA U-12 LİGİNDE GELDİ

Hafta içi U-16 ve U-14 liglerinde adını yarı finale yazdırmayı başaran Ünye Futbol Kulübü U-12 liginde de play-off gruplarına kalma başarısı gösterdi.

U-12 ligi D grubunu lider olarak tamamlayan mavi-siyahlılar ligin son hafta müsabakasında Fatsa Hilal Cimnastik takımını 1-0 mağlup etti. Hakem Ahmet Bahadır’ın düdük çaldığı müsabakada 22. Dakikada Ahmet Dursun Ocakdan’ın kaydettiği gol ile galip gelen küçük kramponlar gruplarını lider olarak tamamlayarak play-off çeyrek finaline yükselmiş oldular.

-Tamtürk; “Çocuklarımız geçtiğimiz sezonki şampiyonluğu tekrar etmek istiyorlar”-

Ligin son maçı sonrası galibiyetin ve grup liderliğinin coşkusu yaşanan Ünye Futbol Kulübü’nde çocukları ile gurur duyduklarını ifade eden Başkan Metin Tamtürk açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Doğrusu çok kaliteli takımların bulunduğu bir grupta iyi maçlar oynadık. Grubumuzdaki tüm takımları tebrik ediyorum. Böyle bir gruptan lider olarak play-off gruplarına adımızı yazdırmış olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Çocuklarımız geçtiğimiz sezon yaşamış oldukları şampiyonluk sevincini bu sezonda tekrar etmek istiyorlar. U-16 ve U-14 liglerindeki play-off başarımızdan sonra U-12 liginde de en üstte yer alan tüm ekiplerimizin başarırsından dolayı başta Aykut Kaygusuz antrenörümüz olmak üzere Erdal Şentepe, Ümit Bacacı, Bünyamin Yılmaz ve Savaş Felek hocalarımızı tebrik ediyorum. İç sahada olsun deplasmanda olsun her maçımızda bizlerin yanında olan, çocuklarımızı yalnız bırakmayan değerli velilerimize de ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir