https://www.unyegundemhaber.com/

ÜFK’DAN FARKLI BAŞLANGIÇ! 9-0

U-14 ligi ilk hafta mücadelesinde Fatsa Belediyespor’u ağırlayan Ünye Futbol Kulübü sahadan 9-0’lık galibiyetle ayrılarak üç puanın sahibi olan taraf oldu.

Cevizdere Tesislerinde oynanan mücadelede sahaya Tuna Ocak, Selim Kutay Yeşilyurt, Yusuf Kalkan, Muhammed Enes Güllü, Tarık Ateş, Poyraz Efe Çamoğlu, Taha Akil Kılıçarslan, Furkan Doğan Yılmaz, Halid Özalp, Atilla Aykun, Görkem Yiğit Ocakdan onbiri ile çıkan ev sahibi ekipte Alperen Kılıç, Metehan Aşlama, Hüseyin Kağan Demirel, Gürol Erarslan, Özgür Yiğit Fidan ve Anıl Torun oyuna sonradan dahil olan isimlerdi.

Müsabakanın ilk dakikasından itibaren oyunun hakimiyetini eline alan mavi-siyahlıları galibiyete taşıyan golleri kaydeden isimler Atilla Aykun(2), Hüseyin Kağan Demirel(2), Selim Kutay Yeşilyurt, Görkem Yiğit Ocakdan, Poyraz Efe Çamoğlu, Gürol Erarslan ve Metehan Aşlama oldu.

-Kaygusuz; “Takımımızı kutluyorum”-

Karşılaşma sonrası farklı galibiyetin mutluluğu yaşayan Ünye Futbol Kulübü U-14 takımının antrenörü Aykut Kaygusuz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Geçtiğimiz sezon sonrasında uzun bir aradan sonra ilk resmi maçımıza çıktık. Bunun heyecanıyla birlikte ilk maçımızdan güzel bir futbol ve galibiyetle ayrılan çocuklarımızı kutluyorum. Amacımız bu sezon U-14 takımımız ile birlikte güzel başarılara imza atmak. Rakip takımı da centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 22.04.2024- 28.04.2024 tarihleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir