https://www.unyegundemhaber.com/

UFUK UYSAL : HEDEF ŞAMPİYONLUK

Ünye 1957 Spor bugün kendi sahasında oynadığı 1926 Bulancakspor maçının ardından aldığı 3 puanlık galibiyetle sahadan ayrıldı.

Taraftarların ve yüzlerce Ünyelinin desteğini sahasında hisseden Ünye 1957 Sporlu oyuncular, teknik hoca Ufuk Uysal’ın yönlendirmesi ve desteğiyle 3 puanı alarak maçı bitirdi.

“Hedef Adım Adım Şampiyonluk”

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü Ufuk Uysal,”Heyecanlıyız. Bu gün Ünye’miz güzel bir maç izledi. Bütün ekip arkadaşlarımız ve oyuncularımızda şampiyon olmak için var gücüyle mücadele veriyor. Tabi maçı değerlendirirsek eğer, oyuncularımız içerisinde eksiklerimiz oldu ancak sonunda 3-1 maçı kazanmasını bildik. Böyle maçlar güzel oluyor. Çünkü beraberliğe bile tahammülümüz yokken sahadan mağlup ayrılmak ve oyuncu kaybetmek bizi çok üzdü. Bu maçı kazanmak isteyişimizle birlikte maç içerisinde oyuncularımızda bir baskı oluyor. Biraz onun baskısı vardı ama sonunda 3 puan bizim oldu. Devreye lider girmek istiyoruz. Önümüzdeki haftaya hazırlanıyoruz. Ve herhangi bir sakatımız görünmüyor. Salı gününden itibaren Erdoğdu maçının hazırlıklarını yapacağız. Zaten bu sezonu büyük bir başarıyla atlattığımızda finallerin hiç birisinden korkmuyoruz. İnşallah hedefimiz adım adım şampiyonluğa olacaktır” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir