https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNSAK ile ortaklaşa düzenlenen kadınlar gününe özel resim sergisi

ÜNSAK ile ortaklaşa düzenlenen kadınlar gününe özel resim sergisi

Ünye Sanat ve Kültür Derneği (ÜNSAK) ile ortaklaşa düzenlenen kadınlar gününe özel resim sergisi ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.Ressam Lale Ürer Cantürk tarafından Topyanı mevkisinde ziyaretçilerin beğenisine sunulan sergi tam not aldı.

Özellikle güçlü kadınlar vurgusu yapılarak sanata dönüştürülen çalışmalar 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel sergiyle beğeniye sunuldu. “Sanatsız bir millet düşünülemez ”Sanatsız bir milletin yok olacağına dikkat çeken Ünye Sanat ve Kültür Derneği Başkanı İsmet Küçükoğlu,” Sanat, Cumhuriyetimizin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Sanatsız bir hayat damarlarından biri kopmuş demektir” dediği gibi sanatsız kalan insanlarımızın hayat damarları kesilmiş gibidir. Tabi 1970 ve 1980’li yıllarda Ünye’miz sanat adına çok ileriye gitmişti” dedi.

“Güçlü kadınların gününü kutlarım”Güçlü kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutladığını söyleyen Ressam Lale Ürer Cantürk, “Bu gün burada kadınlarımıza özel onları anlatan bir fotoğraf sergisi yapalım istedik. Bu benim ikinci sergimdir. İlkini eczanemin açılışının 20. Yılında düzenlemiştim. Bu günde burada bu sergimin organizasyonunu gerçekleştirdim.

Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor  Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir