https://www.unyegundemhaber.com/

Ünye 1957 Spor Lideri Elinden Kaçırdı

Bal ligi 4. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı Ünye 1957 Spor grup lideri Niksar Belediyespor ile evinde 0-0 berabere kaldı.

11 Aralık 2022 Pazar günü saat 13:00’da  Ünye İlçe Stadında oynanan mücadeleyi Muhammed Abbas yönetti.. Yardımcılıklarını ise İlknur Ülker, Gökhan Apaydın ve Demetgül Asiltürk yaptı.Maçın gözlemcisi ise Kadir Akturan yaptı..

Ev sahibi Ünye 11957 Spor sahaya; Abdullah Çiçek ,Onur Hafızoğlu ,Kadir Demir ,Okan Karaman,Mutlu Ilengöz,Osman Doğru,İbrahim Burak Doğan,Kadır Arlı,Hüseyin Çelik,Emrullah Sarıhasanoğlu,Murat Mazlum on biri ile çıktı.

Yedek kulübesinde ise; Ataberk Gurgen,Berat Şakir Kolukısa,Mustafa Mert Bulut,Ismaıl Bulut,Ahmet Fergan Karayığıt,Şamil Ünal,Mehmet Nur Aslan,Muhammet Talha Çat,Arda Arslan,Burak Demir yer aldı.

Niksar Belediye spor sahaya ;Ersin Köken,Nımet Kayaalp,Hayrı Kıcıkoğlu,Abdulkadır Kaplan,Suat Unal,Taha Arslan,Hüseyin Yükünç,Tunahan Birinci,Gökhan Öz,Uğur Okan Aslan ,Burak Öztürk on biri ile çıktı.

Son haftalarda aldığı galibiyetler ile dikkatleri üzerine çeken Ünye 1957 Spor grup lideri Niksar Belediyespor karşısında oynadığı futbol ile göz doldururken gelecek için umut verdi. Maçın her iki yarısında da rakibine üstünlük kurmasına rağmen istediği golü bulamayınca maçtan bir puanla ayrılmak durumunda kaldı.
Maçı izleyenler arasında Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Atik de vardı. Haftaya yine evinde oynayacak olan yeşil beyazlı ekip Sivas Cumhuriyet Üniversitesini konuk edecek.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 22.04.2024- 28.04.2024 tarihleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir