https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE 1957 SPOR, NİKSAR MAÇINA HAZIRLANIYOR

TFF Bölgesel Amatör Lig 4. hafta karşılaşmasında Ünye 1957 Spor, kendi evinde Niksar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Ligde oynadığı 3 maçta bir galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyeti bulunarak 8. Sırada yer alan Ünye 1957 Spor ile ligde oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve bir mağlubiyet alarak 3. sırada bulunan Niksar Belediyespor, Pazar günü Ünye’de 3 puan için mücadele verecek.

Maç öncesinde Ünye Şehir Stadyumunda çift kale maç ve taktik antrenmanlarını gerçekleştiren Ünye 1957 Spor’da tek hedef Pazar günü saat 14:00’da oynanacak karşılaşmadan 3 puan elde etmek.

Antrenmanda takımın son durumu ile ilgili açıklamada bulunan Ünye 1957 Spor Yönetim Kurulu Üyesi Ersel Aktürk; “Takımda herhangi bir sakat veya cezalı oyuncumuz bulunmamaktadır. Takımımız tam konsantre ile Pazar günü oynanacak Niksar Belediyespor karşılaşmasına hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni bir takımız ancak futbolcu kalitemizi biliyoruz. Bu doğrultuda galip gelmek istiyoruz. Rakibimizin gücünü de biliyoruz ve ona göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Şu bir gerçek ki Ünye 1957 Spor her zaman galibiyet için sahaya çıkan bir takımdır. Bu maçtan da galip geleceğimize inanıyoruz. Ünye taraftarı her zaman büyüktür, taraftar varsa takım vardır. Bizi evimizde ve her deplasmanda yalnız bırakmıyorlar. Onlara teşekkür ediyoruz. Herkesi maça bekliyoruz” dedi.

Antrenmanda takımı ziyarette bulunan Ünyespor Eski Kaptanı Mehmet Şişman konuşmasında; “Burada olmak ve bu duyguları tekrar yaşamak çok güzel. Bir an kendi dönemime dönüp sahada oynadığım maçları düşündüm. Ünyespor seyircisiyle güçlü bir takımdır. Ünye’nin layık olduğu yer burası değildir. En kısa zamanda da eski yerlerine geri gelecektir” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

11 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 22.04.2024- 28.04.2024 tarihleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir