https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE 1957 SPOR YEMEKTE BASINLA BİR ARAYA GELDİ

2021-2022 Sezonuna hazırlıklarını tamamlayarak çıkan Ünye 1957 Spor Ünye protokolü ve basın ile bir araya gelerek tanıtım ve sezona merhaba programı düzenledi.

Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Durak ve Yönetim Kurulu Ünye Protokolü ve basın ile bir araya geldi.

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Pektaş ve basının katıldığı program da sezon hazırlıkları ile ilgili bilgiler verilirken teknik ekip ve takımda tanıtıldı.

Programda konuşan Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye 1957 Sporun her zaman destekçisi olacaklarını söyleyerek, “Ünye 1957 Sporumuzun yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Biz Kaymakam olarak yeri geldiğinde tribünde, yeri geldiğinde kendi görev alanımızda Ünye 1957 Sporu destekleyeceğiz. Ünye 1957 Spor yeni sezonda ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek, buna yürekten inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Ünye 1957 Sporun bu sene hedefe koşacağının altını çizen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Geçen yıl başarıya ramak kala da olsa, güzel bir mücadele verdik. İnşallah bu sezonda seyircili ve heyecanlı bir sezonu başlarıyla izleriz. Başarı illa ki birinci olmak değil, önemli olan kazasız belasız, spora yakışan bir vaziyette lig içerisinde süreci götürmek. Bu sene hedefe koşacağız. Bu sene maçlar seyircili oynandığı takdirde seyircinin de tezahüratlarının hissedildiği bir heyecanla hep birlikte şampiyonluğa koşarız. 2021-2022 sezonunda BAL’dan 3. Lige giden yolda teknik ekibimizin, futbolcularımızın ayağına taş değmesin” diye konuştu.

Ünye 1957 Spor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Durak, yeni sezonun 30-31 Ekim’de başlayacağını söyleyerek, Ünyelilerden destek beklediklerini söyledi,“Yaklaşık 2 yıldır dünyayı etkisi altına alan pandemi ile mücadele ediyoruz. Bu illet birçok iş kolunu olduğu gibi futbolu özellikle de amatör ligleri çok derinden etkiledi. Yaklaşık 1 buçuk yıl spor müsabakaları oynanamadı, ligler iptal edildi. Şahsım ve yönetim kurulu üyeleri bu belirsizliğin içerisinde zor koşullara rağmen Ünye 1957 Sporumuza hizmet etmeye devam ettiler. 2021-2022 Bölgesel Amatör Lig (BAL) sezonu 30-31 Ekim tarihinde yeni umut ve heyecanla başlayacak. Bizlerde yönetim ve teknik heyet olarak takımızın ve formanın hakkını verecek birbirinden yetenekli ve başarılı oyunların hakkını vererek, teknik heyetimizin çabalarıyla takımımızı istikrar abidesi haline getirmek ve sezon sonunda şampiyon olarak Ünye 1957 Sporumuzu hak ettiği noktaya taşımak için ilk adımı atıyoruz. Ünye 1957 sporun doğru seçimlerle hak ettiği noktaya gelebilmesi için sonuna kadar mücadele ediyoruz. Yönetim ve teknik heyet olarak çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. İnancımız çabamız ve çalışmamız mutlu sona erişebilmek içindir. Bu zorlu sezonda en çok ihtiyacımız olan şey ise halkımızın desteğidir. Yönetim takım ve taraftar olarak kenetlenmeli ve başarıya beraber emin adımlarla ilerlemeliyiz”

Ünye 1957 Sporcuların Özgeçmişi;

“Vijdan Aladağ: Yeni transferlerimizden Vijdan Aladağ, geçtiğimiz sezonu Maltepespor’da geçirdi. Stoper olarak görev yapan ve kariyerinde daha önce Ayvalıkgücü Belediyespor ile Şile Yıldızspor’da şampiyonluklar yaşayan 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu aynı zamanda takımımızın kaptanlığını üstlenecek.

Doğan Özcan: Geçtiğimiz sezonu Ünyespor’umuzda geçiren Doğan Özcan kaleci olarak görev yapıyor. 36 yaşındaki tecrübeli filebekçisi daha önce Bandırmaspor ile TFF 3. Lig şampiyonluğu da yaşadı.

Bilal Özhan: Galatasaray altyapısından yetişen ve A takıma kadar yükselme başarısı gösteren Bilal Özhan, orta sahanın her bölgesinde oynayabiliyor. Geçtiğimiz sezonu Diyarbekirspor’da geçiren 29 yaşındaki oyuncu Ankara Demirspor ile iki, Karagümrük ve Vanspor ile de birer TFF 3. Lig şampiyonluğu yaşadı.

Hakan Yağmurkaya: Yeni transferlerimizden Hakan Yağmurkaya, geçtiğimiz sezonu Mamak FK’da geçirdi. Sağ ve sol kanatta görev yapan 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu daha önce Ünyespor ve Hekimoğlu Trabzon FK formalarıyla TFF 3. Lig şampiyonlukları yaşadı.

Hakan Çorlak: Geçtiğimiz sezonu Ünyespor’umuzda geçiren Hakan Çorlak orta sahada ön libero olarak görev yapıyor. Takımımızın kaptanlarından biri olan 27 yaşındaki oyuncu daha önce Kelkit Belediyespor ve Kütahya Belediyespor formalarıyla şampiyonluk sevinci yaşadı.

Orçun Selduman: Geçtiğimiz sezonu Orduspor 1967’de geçiren Orçun Selduman forvet olarak görev yapıyor. 30 yaşındaki tecrübeli santraforun Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve Orduspor 1967 formalarıyla şampiyonlukları bulunuyor.

Mehmet İncebacak: Geçtiğimiz sezonu Ünyespor’umuzda geçiren Mehmet İncebacak, Beşiktaş ve Bucaspor altyapılarında forma giydi. Bucaspor ile Süper Lig macerası da yaşayan 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, TFF 1. Lig’de de 100’den fazla mücadelede forma giydi.

Rıdvan Coşkun: Geçtiğimiz sezonu da Ünyespor’umuzda geçiren Rıdvan Coşkun, stoper olarak görev yapıyor. 23 yaşındaki genç oyuncu daha önce Turgutluspor ve Bergama Belediyespor formalarıyla şampiyonluk yaşadı.

İbrahim Utku İnce: Geçtiğimiz sezon da Ünyespor’umuzun formasını terleten İbrahim Utku İnce, orta sahada görev yapıyor. 27 yaşındaki oyuncu Hacettepe ile TFF 3. Lig, Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile de Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk yaşadı.

İbrahim Kongur: Yeni transferlerimizden İbrahim Kongur, geçtiğimiz sezonu Ağrispor’da geçirdi. Sağ ve sol kanatta görev yapan 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu Denizli Belediyespor, Uşakspor ve Kinkkale Büyük Anadoluspor formalarıyla şampiyonluk yaşadı.

Deniz Boztepe: Yeni transferlerimizden Deniz Boztepe, geçtiğimiz sezonu Arnavutköy Belediyespor’da geçirdi. Sağ bek olarak görev yapan 28 yaşındaki oyuncu Yeni Orduspor ve Arnavutköy Belediyespor ile şampiyonluk sevinci yaşadı.

Mustafa Kemal Küçük: Yeni transferlerimizden Mustafa Kemal Küçük, geçtiğimiz sezonu Arnavutköy Belediyespor’da geçirdi. Orta sahada görev yapan 27 yaşındaki oyuncunu Fethiyespor ile TFF 2. Lig şampiyonluğu yaşadı. Mustafa Kemal aynı zamanda geçtiğimiz sezon da Arnavutköy Belediyespor’la Bölgesel Amatör Lig şampiyonu oldu.

Samet Hasan Yıldıran: Geçtiğimiz sezon da Ünyespor’umuzun formasını terleten Samet Hasan Yıldıran orta sahada görev alıyor. Samsunspor altyapısında yetişen ve A takıma kadar yükselip Süper Lig’de de forma giyen 29 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Osmaniyespor ile Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğu bulunuyor.

Mustafa Hakki Peker: Yeni transferlerimizden Mustafa Hakki Peker, geçtiğimiz sezonu Antalya Kemerspor’da geçirdi. Altınordu altyapısında yetişen ve İzmir de U19 şampiyonluğu yaşayan genç oyuncunun UEFA Gençlik Ligi tecrübesi de bulunuyor. Sol bek pozisyonunda oynayan İbrahim Hakkı, Niğde Anadolu FK formasıyla TFF 3. Lig şampiyonluğu da yaşadı.

Ramazan Akarsu: Yeni transferlerimizden Ramazan Akarsu, geçtiğimiz sezonu Alibeyköy FK’da geçirdi. 22 yaşındaki genç forvet, altyapı eğitimini İzmir’in köklü ekiplerinden Altınordu’da aldı.

Engin Can Koşar: Yeni transferlerimizden Engin Can Koşar, geçtiğimiz sezonu Kepez Belediyespor’da geçirdi. 20 yaşındaki genç oyuncu santrafor olarak görev yapıyor.

Volkan Uluğ: Yeni transferlerimizden Volkan Uluğ, geçtiğimiz sezonu Maltepespor’da geçirdi. 21 yaşındaki genç oyuncu sağ ve sol kanatta görev yapıyor.

Samet Efe Balçık: Yeni transferlerimizden Samet Efe Balçık, geçtiğimiz sezonu Osmaniyespor’da geçirdi. 20 yaşındaki genç oyuncu santrafor olarak görev yapıyor.

Serkan Mutlu: Serkan Mutlu geçtiğimiz sezonu Ünyespor’umuzda geçirdi. 21 yaşındaki genç oyuncu stoper olarak görev alıyor.

İlyas Sunay: Yeni transferlerimizden İlyas Sunay, geçtiğimiz sezonu Atakum Belediyespor’da geçirdi. 20 yaşındaki genç oyuncu sol bek pozisyonunda görev yapıyor.

Burhan Düzenli: Yeni transferlerimizden Burhan Düzenli, geçtiğimiz sezonu Atakum Belediyespor’da geçirdi. 20 yaşındaki genç oyuncu orta sahada görev yapıyor.

Atamert Yavuz: Yeni transferlerimizden Atamert Yavuz, geçtiğimiz sezonu Aliağa FK’da geçirdi. 24 yaşındaki oyuncu stoper olarak görev yapıyor.

Yekta Sönmez: Geçtiğimiz sezon da Ünyespor’umuzun formasını terleten Yekta Sönmez, orta sahada görev yapıyor. 20 yaşındaki genç oyuncu altyapı eğitimini Bucaspor’da aldı.

Sefa Demir: Geçtiğimiz sezon da Ünyespor’umuzun formasını terleten 22 yaşındaki Sefa Demir kaleci pozisyonunda görev yapıyor.

Bedirhan Kurt: Geçtiğimiz sezon da Ünyespor’umuzun formasını terleten Bedirhan Kurt 18 yaşında ve orta sahada görev yapıyor.

Muhammet Talha Çat: Geçtiğimiz sezon da Ünyespor’umuzun formasını giyen Muhammet Talha Çat 18 yaşında ve sol bek pozisyonunda görev yapıyor.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir