https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE BELEDİYESİ ÇOCUKLARA UNUTULMAZ BİR BAYRAM YAŞATTI

ÜNYE BELEDİYESİ ÇOCUKLARA UNUTULMAZ BİR BAYRAM YAŞATTI

Ünye Belediyesi Ramazan ayı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında organize ettiği Ramazan Sirki ile Ünye Halkına ve çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

“RAMAZAN ÜNYE’DE GÜZEL”

Ünye Belediyesi tarafından “Ramazan Ünye’de Güzel” sloganıyla Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda Ramazan Sirki etkinliği düzenlendi.

24 Nisan Pazar günü 2 gösterim halinde gerçekleştirilen etkinlikte Türk Masal Kahramanları Karagöz-Hacivat, Nasrettin Hoca ve Keloğlan ile Aşuk ile Maşuk oyunları izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

AKROBASİ GÖSTERİSİ NEFES KESTİ!  

Yetenek Sizsiniz Türkiye Finalisti Ünlü Sirk Sanatçısı Mithat Bar ve ekibinin yer aldığı gösteride tek tekerlekli bisiklet şov, Jonglör, cambaz şov ve sihirbazlık gösterileri çocuklara ve ailelerine keyifli anlar yaşatırken akrobasi gösterisi ise nefes kesti. Profesyonel ekibin zorlu akrobasi hareketleri heyecan dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu.

GÜNDÜZ EĞLENCE – GECE HEYECAN

Pazar günü ilk gösterimi saat 15.00’da başlayan gösteriyi yüzlerce kişi izlerken aynı günün akşamında iftar sonrası da ateşbaz gösterileri ve akrobasi gösterileri yer aldı. Gerçekleştirilen etkinlikle gündüz eğlenen çocuklar ve büyükler gece ise heyecan dolu zaman geçirdi. Gecenin finalinde ise dev piton yılanı yer aldı.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, bu tür etkinliklerin Ramazan ayı sonrasında da devam edeceğini belirterek, “Pandemi ile geçen iki yılın ardından çok şükür normalleşme süreci içerisindeyiz. Hemşerilerimizin ve geleceğimizin teminatı yavrularımızın bu süreçte yaşadıkları stres ve sıkıntıları bir nebze olsun azaltmak için bu etkinlikleri bundan sonra da sürdüreceğiz. Bu vesile ile geleceğimiz olan yavrularımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir