https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİ ”KESİŞME- EREN BÜLBÜL” FİLMİNE GÖTÜRDÜ

Ünye Belediyesi ilçede bulunan okullardan seçilen 74 öğrenciyi TRT ortak yapımı olan Kesişme – Eren Bülbül filmine götürdü.

Yapımcılığını Mustafa Uslu, yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun üstlendiği, İsmail Hacıoğlu, Rahman Beşel, Alayça Öztürk, Mutlunur Lafçı ve Emir Çiçek’in başrolleri paylaştığı müziklerini ise Fahir Atakoğlu’nun yaptığı film öğrenciler tarafından beğeni ile izlendi.

Senaryosunu Mert Dikmen, Alper Uyar ve Özer Feyzioğlu’nun kaleme aldığı filmde, Şehitler Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik’in hayat hikâyesi, çalışkan, fedakâr ve sevgi yüklü insanların yaşamlarından kesitlerle beyaz perdeye yansıtılıyor.

Ünye Belediyesi ve Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlik ile ilçe genelinde eğitim gören 74 öğrenci kahramanların yaşam hikâyesini ve şehitlik mertebesine yükselişlerine beyaz perdede şahit oldular.

Son bölümünde duygusal anların yaşandığı filmi hem duygu dolu hem de gururla izleyen öğrenciler gösterim sonunda filmi oldukça beğendiklerini ve etkilendiklerini söylediler.

Başkan Tavlı; “Gençlerimizin Bu Toprakların Kahramanlarını Tanımalarını İstedik”

Organizasyon ile birlikte ilçede öğrenim gören öğrencileri Eren Bülbül ve Ferhat Gedik’in hayat hikâyesi ile buluşturmak istediklerini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bu topraklar Eren Bülbül ve Ferhat Gedik gibi nice kahraman vatan evlatlarının Anadolu’nun ruhu ile mayalandığı yerdir. Öğrencilerimiz Kesişme – Eren Bülbül filmini izleyerek bu kahramanlık öyküsünün hikâyesine şahit oldular” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir