https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE BELEDİYESİ TESİSLERİ ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Ramazan Bayramı’nda binlerce vatandaş memleketi Ünye’de tatilini geçirirken Ünye Belediyesi Sosyal Tesisleri tatil boyunca ziyaretçi akının uğradı. Tesislerde yapılan yenilikler vatandaşların beğenisini toplarken çocukların tercihi ise parklar oldu.

Ünye, Ramazan Bayramı’nda binlerce vatandaşı ağırladı. Bayramın 9 günlük tatille birleştirilmesi nedeniyle gurbetteki vatandaşlar Ünye’ye gelerek sevdikleriyle hasret giderdi. Ünye Belediyesi sosyal tesisleri Ramazan Bayramı’nın ikinci gününden itibaren hizmet vermeye başladı. Atatürk Parkı, Tilla Kafe, Binicilik Tesisleri ve Asarkaya vatandaşların uğrak yerlerinden oldu.

Tesislerde Vatandaşlar Doyasıya Eğlendi

Karadeniz’in eşsiz güzelliğini seyretmek isteyen vatandaşlar Tilla Kafe ve Atatürk Parkı’nı tercih ederken, macera tutkunlarının tercihi ise Binicilik Tesisleri oldu. Dev salıncak ve zip-line ile heyecan dolu anlar yaşayan çocuklar ve büyükler daha sonra at binerek bayramı farklı aktiviteler gerçekleştirdi.

Trafik Eğitim Pistinde Eğlenerek Öğrendiler

Bayram ziyaretlerinin ardından Trafik eğitim pistine gelen vatandaşlar çocuklarına trafik bilincini eğlenceli bir şekilde aşıladı. Akülü araçlara binen çocuklar trafik ışık ve işaretlerinin yer aldığı pistin keyfini çıkardı.

Bol Oksijenli Bayram İçin Asarkaya

Bayram boyunca Asarkaya Kent Ormanı da vatandaşların uğrak yerlerinden oldu. Piknik ve semaverde çay keyfi yaşamak isteyen vatandaşlar Asarkaya Kent Ormanı’nda gün boyu neşeli anlar yaşadı. Çocuklar aktivite alanlarında eğlenirken, yetişkinler ise yürüyüş yolunda stres attı.

Vatandaşların bir diğer mekânı ise Asarkaya’da yer alan Panorama Restoran oldu. Tatil boyunca dolup taşan Panorama Restoran Ünye ve Karadeniz manzarası eşliğinde sevdikleriyle vakit geçirmek isteyen vatandaşların tercih ettiği mekân oldu.

Başkan Tavlı, “Yaptığımız Yeniliklerle Vatandaşlarımız Keyifli Tatil Geçirdi”

Bayram süresince Ünye’de herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Milletimizin emanetini en güzel şekilde taşıyarak yine milletimizin hizmetine sunduk. Özellikle sosyal tesislerimizde yaptığımız yenilikler ve ilavelerle tesislerimiz Karadeniz’de 1 numara oldu. Bayram tatilinin 9 gün olması, hem yurt genelinde hem de yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın Ünye’ye gelmesine vesile oldu. Bu süreçte biz de Ünye Belediyesi olarak tüm ekibimizle birlikte vatandaşlarımızın tatilini en güzel şekilde geçirmeleri için gayret gösterdik. Tatil süresince herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Vatandaşlarımızın tatil bitiminde tesislerimizden ve şehrimizden memnun kalarak ayrılmaları bizleri de ziyadesiyle memnun etti. İnşallah yaz tatilinde de bu memnuniyetin artması için gayret edeceğiz. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI

ÜNYE’DE 29.04.2024 VEFAT İLANLARI ÖMER YILDIRIM VEFAT ETTİ Aslen Hızarbaşı Kumarlı Mahallesinden merhum Yusuf Yıldırım’ın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir